UNI BABY’DEN BOYASIZ ŞAMPUAN

Bebeklerinin sağlığını düşünen ailelerin tercihi Uni Baby, bebeklerin hassas cildine özel geliştirdiği boyasız şampuanı ile banyo sırasında ailelere güvenilir içerik sunuyor. 

Doğumdan itibaren bebeklerin sağlığı ve rahatlığı için hijyen oldukça önemli. Yetişkinlere oranla daha hassas ve ince olan bebek cildinin temizlenmesinde dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri ise bebek cildine uygun şampuan seçimi. 

Bebeklere özel şampuanlarda ailelerin en çok önem vermesi gereken konu, içeriğine dikkat etmeleri. Bebek cildinin hassas yapısını iyi tanıyan Uni Baby, geliştirdiği ‘’boyasız şampuanı’’ ile bebek cildini koruma altına alıyor. Uni Baby sarı şişesinde yer alan boyasız şampuanıyla ailelerin güvenini kazanırken, aynı zamandabebeklerin sağlığına ve bakımına destek oluyor. 

 Uni Baby Danışman Doktoru Neanatolog Murat Palabıyık bebek cildi ve bebek cildine uygun şampuan seçimi ile ilgili şunları söylüyor: ‘‘Derimiz, vücudumuzun en önemli organıdır. Kimyasalları deri yoluyla almak, onları yutmaktan daha risklidir. 

Çünkü ağızdan aldığımız maddeler ağız içinde, sindirim sisteminde yıkılmaya başlarken deri yoluyla direkt vücuda giren ve hızla dolaşıma karışan kimyasallar, organlara hızla taşınacak ve belki yıllarca buralarda depolanacaktır. 

Cildin ilk bariyeri olan bağışıklık sistemi, yeni gelişmeye başlayan bebeklerde bu konu daha önemlidir. Bu bakımdan bebek cildini dış etkenlere karşı korumak gerekir. Bebek cildinin bu özellikleri onlar için özel şampuan kullanmayı gerektirir.’’ ‘‘Şampuan seçerken ne içermediğine dikkat edin’’ Uzmanlar bebeklerin bakım ve hijyeninde onların saflığına yakın ürünler tercih edilmesi gerektiğine dikkat çekiyor. 

Bebek cildi bakımında daha özenli davranılması gerektiğini vurgulayan Palabıyık; ‘’ Bebeklerin cildi yetişkinlere oranla daha geçirgen ve daha hassastır. Bu nedenle bebek ürünlerinde mümkün olduğunca az kimyasal kullanılan ürünleri tercih etmelisiniz. Bebeklerin saf dünyasında boyaya yer olmamalı. 

Bebekler büyüdükçe kimyasallara fazlasıyla maruz kalacaklar. Gelişim sürecinde onları ne kadar çok kimyasaldan uzak tutarsanız o kadar doğala yakın ürünlerle büyüyeceklerdir. Bebeklerin hassas cildine uygun ürünler geliştiren Uni Baby, boyasız şampuanı ile bebeklerin sağlıklı büyüme süreçlerine destek oluyor. Bebeğiniz için şampuan seçerken iyi analiz yapmalı ve ne içermediğine özellikle dikkat etmelisiniz’’ diyor. 

Bebeklerin sağlığını her şeyin üstünde tutan Uni Baby’nin boyasız şampuanı ailelerin ilk tercihi oluyor. Uni Baby Boyasız Şampuan 500 ml fiyatı: 4,90 TL Uni Baby Boyasız Şampuan 750 ml fiyatı: 6,90 TL
Blogger tarafından desteklenmektedir.