EV ALIRKEN JENERATÖRE DİKKAT

Beklenmedik kesintilerde enerji ihtiyacınıza cevap veren jeneratörlerin kendisi kadar markası da önem taşıyor. 

Aksa Jeneratör, özellikle konut alırken jeneratör markasının bilinmesi gerektiğine dikkat çekiyor. Büyüyen inşaat sektöründe artık jeneratörler de rol alıyor. 

Konut alırken bilinmesi gereken bir diğer konu da jeneratörlerin markası. Türkiye’nin lider jeneratör markası Aksa, jeneratörleriyle yer aldığı büyük yapılardan binalara kadar pek çok sisteme enerji desteği veriyor. Türkiye jeneratör pazarında lider olan Aksa, 1 kVA’dan 3.000 kVA’ya kadar olan güç seçenekleriyle, benzin, dizel ve doğal gaz yakıtlı jeneratörler, marin yardımcı jeneratörleri ile enerji alanındaki her ihtiyaçta yanınızda oluyor. 

Enerji kesintilerinin yaşanmaması için yeni konut projelerinde de yerini alan farklı yakıtlardaki jeneratörler, en az konutlar kadar önem taşıyor. Konut Alırken jeneratörlerin de markası sorulmalı Jeneratörler, enerji desteği sağlamasının yanında, sürekli enerji kaynağı olarak da kullanılabiliyor. 

Jeneratör konusunun oldukça hassas olduğunu belirten Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker jeneratör seçimleriyle ilgili konuya da dikkat çekti; ‘‘Türkiye’de merdiven altı tabir edilen, küçük metrekareli alanlarda üretim yapan birçok jeneratörcü bulunuyor. İleride herhangi bir sorun yaşanmaması için artık insanlar konut alırken, jeneratörlerin de markasını sormalı. 

Bir jeneratörden beklentiniz elektrik kesintilerinde kısa sürede sorunsuz bir şekilde devreye girmesidir. Bunun yanında herhangi bir arıza olduğunda da jeneratör firması tarafından satış sonrası hizmet de büyük önem taşır.’’
Blogger tarafından desteklenmektedir.