3M CUBİTRON™ II ZIMPARA TEKNOLOJİSİ İLE OTO TAMİR SÜREÇLERİNDE DEVRİM YARATIYOR

İnsan eliyle şekillendirilmiş patentli kum yapısı ile 3M Cubitron™ II zımparalar, oto tamir ve bakım sektöründe, kullanıcılarına geleneksel yöntemlere kıyasla daha rahat ve hızlı uygulama, daha uzun ömür ve maliyet avantajı olanağı sağlıyor. 

Seramik, aşındırıcı ve mikroreplikasyon teknolojilerindeki deneyimlerinden yola çıkan 3M, Cubitron™ II ürünleri ile oto tamir ve bakım sektöründe özellikle de boya kazıma, metal /sac kesme, punto çürütme, kaynak taşlama süreçlerinde kullanılan geleneksel yöntemleri kökünden değiştirdi. 

Patentli, üçgen şekilli seramik aşındırıcı bir kum ile işe başlayan 3M mühendisleri, her bir üçgen yapıyı zımpara tabanı üzerinde maksimum kesme performansı elde edecek şekilde elektrostatik olarak yönlendirmenin bir yolunu buldu. Bu sayede, her bir üçgen şekilli seramik kum, kendi başna bir kesici alet gibi hareket ediyor, metali bir bıçak gibi kesiyor ve sivri uç kırıldıkça kendi kendini sürekli bileyliyor. 

Böylece 3M Cubitron™ II bant ve disk zımparalar, daha az ısınarak çalışıyor, daha rahat bir kullanım deneyimi sunuyor ve geleneksel aşındırıcılar köreldikten, soyulduktan, ve atıldıktan sonra bile çalışmaya devam ederek iki kat kullanım ömrü ve sarf malzemede maliyet avantajı yaratıyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.