MEAL BOXTAN SİPARİŞ VER FASTPAYLE ÖDE YÜZDE 30 İNDİRİM KAZAN

Türkiye’nin ilk gurme ev yemekleri zinciri Meal Box, internetten kart bilgilerinizi girmeden hızlı ödeme sistemi fastPay ile sağlıklı yemek tutkunlarını sevindirecek bir işbirliğine imza attı. 

İşbirliği kapsamında 1 Temmuz – 1 Ekim arasında mealbox.com.tr ve mobil sitesinden fastPay ile yapılan ödemelerde, kullanıcılara yüzde 30 indirim yapılacak. 

Meal Box Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Murat Demirhan, “Hem Meal Box, hem de fastPay kendi alanlarında pazara yenilik ve kullanıcılarına kolaylık sağlayan iki yeni nesil marka. 

Meal Box olarak vaadimiz, online sipariş kolaylığı ile gurme ev yemeklerini hızlı ve sıcak şekilde müşterilerimizin kapısına kadar ulaştırmak. 

Bu işbirliği ile kullanıcılarımız yüzde 30 gibi ciddi bir avantaj kazanmanın yanında, kart bilgilerini dahi girmeden fastPay uygulamasıyla hızlı ödeme kolaylığı da yaşayacak” dedi. 

Kullanıcılar Meal Box’ın ödeme sayfasında fastPay ile ödemeyi seçip ilgili alana fastPay’e kayıtlı cep telefonu numarasını girerek, gelen SMS doğrulama şifresiyle ve fastPay şifrelerini ilgili ekrana yazarak kolayca ödeme yapabilecekler.
Blogger tarafından desteklenmektedir.