EMSAN İFTAR SOFRALARINA HIZ KATACAK

Mutfakların başyardımcısı Emsan, Ramazan ayında hızlı ve lezzetli yemekler hazırlamak isteyenlerin hayatını Ares Düdüklü Tencere ile kolaylaştırıyor. 

Ares Düdüklü Tencere, özel kapağı sayesinde yemekleri buhar gücüyle 4 kat daha hızlı pişirerek zamanı kısıtlı olup sağlıktan taviz vermek istemeyenlerin en büyük yardımcısı olacak. 

 Misafir sofralarının en çok kurulduğu Ramazan ayı boyunca yemek telaşı bitmez.

 İftar sofraları için kısa sürede zengin bir menü hazırlamak hiç de kolay değildir. Ancak Emsan’ın Ares Düdüklü Tenceresi ile lezzetli iftar sofralarını jet hızıyla hazırlamak artık mümkün. 

Ares Düdüklü Tencerenin pişirme basıncı ayarı ve buhar gücüyle pişirebilme özelliğiyle sayesinde yemekler besin değerini hiç kaybetmeden sofralara geliyor. Pratiklik ve lezzeti bir arada sunan Emsan, son teknoloji emniyet sistemine sahip Ares Düdüklü Tencere ile mutfak kazalarının da önüne geçiyor. 

Özel kilit mekanizmasına sahip paslanmaz çelik Ares Düdüklü Tencere ile sevdiklerinize unutulmaz Ramazan sofraları hazırlayın. 5 ve 7 litrelik olmak üzere iki farklı boyu olan Ares Düdüklü Tencere; gri, mor, yeşil, kırmızı renkleri ve şık tasarımıyla Ramazan sofralarınıza misafir oluyor. , Emsan Ares Düdüklü Tencere 5 lt satış fiyatı; 269 TL Emsan Ares Düdüklü Tencere 7 lt satış fiyatı; 279 TL
Blogger tarafından desteklenmektedir.