YAZ YOLCULUKLARINDA NIVEA SUN GÜVENLİĞİ

Yaz sezonunun açılması ve bayram tatilinin yaklaşmasıyla seyahatler artıyor


Yaz aylarında araç kullananlar, tıpkı plajdaki gibi yoğun güneş ışınlarına maruz kalıyor ve ciltleri olumsuz etkileniyor. 

NIVEA Sun, yüksek koruma faktörlü özel formülleriyle, cilde bakım yaparak güneşin zararlı etkilerine engel oluyor. 

 NIVEA Sun Koruma & Nem Serisi’nin 20, 30 ve 50 faktör seçenekleriyle süt ve sprey formu bulunuyor. Yüksek etkili UVA/UVB filtresiyle anında ve uzun süreli koruma sağlayan ürünler, hafif formülüyle kolayca emilip yağlı bir his bırakmıyor. 

Araç seyahatlerinde de güneşin tadını yumuşak bir dokunuşla çıkarmak isteyenlerin cildini, NIVEA Sun Nemlendirici Güneş Sütü, cildin doğal yapısında bulunan Hydramin içeren bakım yapan formülüyle nemlendiriyor. 

NIVEA Sun Nemlendirici Güneş Spreyi ise yolculuklarda oluşabilecek güneş yanıklarına ve güneşe bağlı cilt hasarlarına karşı anında ve yüksek koruma sağlıyor. IVEA Sun Koruma ve Bronzluk Yüz Kremi, GKF 50 yüksek koruma faktörüyle yüzü, güneşin zararlı ışınlarından koruyor. 

Hafif ve yağlanma yapmayan formülüyle cildi nemlendiren ürün, meyan kökünden elde edilen doğal bitki özleriyle melanin üretimini destekleyerek, yazın otomobil kullanmayı güvenli hale getiriyor. NIVEA Sun Bronzluk Artırıcı Güneş Spreyi, ters tutulduğunda bile çalışan pompasıyla araçlarda pratik ve kolay bir kullanım sağlıyor. Melanin üretimini destekleyerek doğal bir bronzluk sağlayan suya dayanıklı spreyin, 30 ve 50 faktör seçenekleri bulunuyor. 

FİYAT: NIVEA SUN Koruma&Nem Nemlendirici Güneş Spreyi GFK 20 : 35,90 TL NIVEA SUN Koruma&Nem Nemlendirici Güneş Spreyi GFK 30 :40,90 TL NIVEA SUN Koruma&Nem Nemlendirici Güneş Spreyi GFK 50+ : 47,90 TL NIVEA SUN Koruma&Nem Nemlendirici Güneş Sütü GFK 20 : 35,90 TL NIVEA SUN Koruma&Nem Nemlendirici Güneş Sütü GFK 30 :40,90 TL NIVEA SUN Koruma&Nem Nemlendirici Güneş Sütü GFK 50+ :47,90 TL NIVEA SUN Koruma&Bronzluk Yüz Kremi GKF 50 : 32,90 TL NIVEA SUN Koruma&Bronzluk / Bronzluk Artırıcı ve Koruyucu Güneş Spreyi GKF 30 : 40,90 TL NIVEA SUN Koruma&Bronzluk / Bronzluk Artırıcı ve Koruyucu Güneş Spreyi GKF 50 : 47,90 TL
Blogger tarafından desteklenmektedir.