YAPI KREDİ KURUMSAL İNTERNET BANKACILIĞI’NI KULLANIN, FORD TRANSİT CONNECT KOMBİ KAÇIRMAYIN

1 Mayıs -1 Temmuz tarihleri arasında kurumsal internet bankacılığı kullanan KOBİ bankacılığı müşterileri çekilişle 1 adet Ford Transit Connect Kombi, 10 adet Arçelik LED TV ve 25 adet Samsung tablet PC’den birini kazanma şansını yakalıyor.

Kampanya 1 Mayıs- 1 Temmuz tarihleri arasında, www.yapikredi.com.tr internet adresinden kurumsal internet bankacılığına giriş yapan Yapı Kredi KOBİ bankacılığı müşterilerine, kampanya süresince giriş yapacakları her ay için bir çekiliş hakkı verilecektir (Kampanya boyunca kazanılabilecek azami çekiliş hakkı ikidir ).

Kampanya sonunda kurumsal internet bankacılığına giriş yapan müşteriler arasından noter huzurunda yapılacak çekilişle ödüller sahiplerini bulacaktır. Ödül kazananların listesi Posta gazetesinde 18 Temmuz 2013 tarihinde yayınlanacaktır.

Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Blogger tarafından desteklenmektedir.