TURK TELEKOM BULUTT GÖZ'ÜN ÖZELLİKLERİ

TURK TELEKOM BuluTT Göz ile Dilediğiniz çözünürlük kalitesi ile kurulum yapılan alana ait görüntüleri izleyebilecek ve istediğiniz miktarda depolama alanı belirleyerek görüntülerinizi Türk Telekom Veri Merkezi’nde kaydedebileceksiniz.

BuluTT Göz ile kamera, depolama, yazılım, fizibilite, kurulum, kazı, kablolama dahil anahtar teslim bir çözüme sahip olacaksınız. İhtiyaçlarınıza göre belirlediğimiz paketler dahilinde; kamera, kurulum, yazılım ve depolama hizmeti verilmektedir.

Mevcut durumda dijital veya analog kameraları olan müşterilerimiz bu hizmetten faydalanarak, görüntülerini saklayabilirler ve internet erişimi olan herhangi bir yerden izleyebilirler. 12, 24 ve 36 aylık ödemeli seçenekler bulunmaktadır.

Sabit veya hareketli; iç ortam veya dış ortam; 640/480 , 800/600, HD, Full HD çözünürlük gibi seçenekler olmak üzere toplam 11 çeşit IP kamera sunulmaktadır. İstenilen sayıda kamera görüntüsü TTVM üzerindeki yazılım vasıtasıyla kaydedilebilmekte ve internet erişimi olan her yerden bir izlenebilmektedir.
Bilgisayarınıza kurulacak izleme yazılımı, buluttgoz sayfasından erişim linki ve mobil telefonunuza kuracağınız uygulamalar ile görüntülere her zaman her yerden ulaşılması mümkün kılınmıştır.

daha fazla detay turktelekom ofisleri ve web sitesinde
Blogger tarafından desteklenmektedir.