TİVİBU’NUN EĞLENCELİ DÜNYASI, LG SMART TV’LERDE SİZİ BEKLİYOR

Yüzlerce film, dizi ve sevilen televizyon programlarıyla dolu Tivibu Smart TV uygulaması, şimdi LG Smart TV’nizin içinde. Üstelik ilk 3 ay boyunca Tivibu Smart TV uygulaması ve Kırmızı Halı filmleri Tivibu’dan hediye!

En çok izlenen ulusal kanalların yanında, Avrupa'nın en heyecanlı liglerinden canlı maçların yayınlandığı Tivibu Spor kanalı LG Smart TV'inize geliyor. Tivibu’nun “Tekrar İzle” özelliği sayesinde kaçırdığınız yerli dizileri, eğlence ve yarışma programlarını yayınlanma tarihinden itibaren 1 hafta boyunca kaydetmeye gerek kalmadan istediğiniz zaman izleyebilir, zengin “Seç İzle” arşivindeki yerli yabancı yüzlerce film ve diziye, muhteşem belgesellere, sevilen çizgi dizilere ve en yeni müzik kliplerine kumandanızın tek bir tuşu ile ulaşabilirsiniz. 

Eğer sizin de evinizde LG Smart TV’niz varsa, televizyonun yazılımını güncelledikten sonra Tivibu Smart TV uygulamasını Premium servisler içinde bulabilirsiniz. Üstelik şimdi, 3 ay boyunca bu benzersiz hizmeti hiçbir ücret ödemeden deneyimleme imkanı da var. 

Hemen LG yazıp 6606'ya yollayın, cep telefonunuza gelen promosyon kodu ile üyelik işlemlerinizi tivibu.com.tr'den tamamlayın.
Blogger tarafından desteklenmektedir.