AÇ KANATLARINI TÜRKİYE PROJESİ İLE ANADOLU'DAKİ GİRİŞİMCİLERİN İŞLERİNİ GELİŞTİRMELERİ İÇİN UZMANLARI KAPILARINA GELİYOR

Anadolu iş dünyası devlet politikası olarak belirlenen 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat yapma hedefi için kanatlarını açtı.

Dünya ülkeleri arasında 17. büyük ekonomiye sahip olan Türkiye'nin esnafı, zanaatkarı, küçük ve orta büyüklükteki işletme sahipleri ile sanayicisi ilk 10 Büyük ekonomi içerisinde yer alabilmemiz için kilit rol oynuyor. Bu çerçevede dev bir projeye daha imza atan MNG Kargo sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde Aç Kanatlarını Türkiye sloganı ile Anadolu'daki girişimcilerin işlerini geliştirmeleri için uzmanları kapılarına getiriyor.

Daha önce Kentlerin Dili temalı proje ile illerin tarihi ve doğal güzellikleri ile, kültür ve ekonomisini TV8 ekranlarına getiren MNG Kargo, düzenlediği yemekli toplantılar ile iş dünyasını ve yerel yöneticileri bir araya getirmişti. Aç Kanatlarını Türkiye TIR'ı 82 günde 6 bin kilometre yol kat ederek 30 ilde büyümek ve yeni pazarlara açılmak isteyen iş dünyasının sorularını yanıtlayacak.

Projeye Avrupa Birliği Bakanlığı, Ulusal Ajans, Türk Standartları Enstitüsü, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Türkiye İhracatçılar Meclisi destek veriyor.Büyüme hayallerini gerçekleştirmek isteyen girişimciler, Aç Kanatlarını Türkiye TIR'ına gelerek teşvik destekleri, ürün geliştirme, dış ticaret, markalaşma, gider tasarrufu ve yeni pazarlara açılma konularında ücretsiz danışmanlık hizmeti alıyorlar.

Girişimciler ayrıca talep ettikleri takdirde, internet reklamcılığı, patent, e-ticaret, insan kaynakları, sigorta, kurumsal kimlik oluşturma gibi konularda destek veren birçok ulusal ve uluslar arası markaların ürün ve hizmetlerinden özel avantajlarla yararlanabiliyor.

FedEx, Vodafone, TV8, Google, Anadolu Sigorta, MNG Turizm, Arvento, Destek Patent, İdemama, Özdemir Gümrükleme, T-Soft, elemanonline, Medline gibi markalar da ürün ve hizmetlerini özel avantajlarla girişimcilerin hizmetine sunuyor. 

Yenilik ve teknoloji ile kalifiye iş gücünü hizmetinin merkezine alan MNG Kargo, LOCA adını verdiği araçlarının dorsesini bölümlendirerek kargoların ezilme ve hasar görme riskini minimuma indirmiş saatte 65 bin kargoyu el değmeden ayrıştıran Teknolojik Aktarma Merkezleri ile de sektörde hızlı ve güvenli taşımacılık standartlarını yeniden belirlemişti.
Blogger tarafından desteklenmektedir.