EPSON YAZICI İLE MAXİMUM BASKI MİNİMUM MALİYET

İster evden ister ofisten çalışın, Epson mürekkep tankı sistemli bir yazıcı baskı ve işletme maliyetlerinizi düşürecektir.

Yeni, ultra yüksek kapasiteli mürekkep püskürtmeli yazıcılarımız makul fiyat, rahatlık, kalite ve güvenilirliği tek bir inanılmaz pakette bir araya getiriyor.

Epson mürekkep tankı sistemli bir yazıcı, performans veya kaliteden taviz vermeksizin ultra düşük maliyet, sorunsuz baskı isteyen herkes için mükemmel bir tercihtir.

Önemli avantajlar: Ultra yüksek kapasiteli entegre mürekkep tankı Ultra düşük maliyetli baskı Epson kalitesinde sonuçlar Yüksek hacimli mürekkep şişeleri Güvenilir çalışma Gerçek Epson garantisiyle kafa rahatlığı Ultra düşük maliyetli baskı için ultra ekonomik

Ultra yüksek kapasiteli mürekkep tankı sistemi, son derece düşük maliyetle Epson kalitesi sağlar. Yazıcılar, sıra dışı baskı kapasitesi sağlayan yüksek hacimli orijinal Epson mürekkeple birlikte gelmektedir.

Bu sistem, sadece giderlerinizi azaltmakla kalmıyor aynı zamanda ofisinize son derece üretken ve güvenilir bir yazıcı sağlıyor. Sorunsuz güvenilir baskı Her bir yazıcı, eşsiz dayanıklılık, kalite ve güvenilirlik sağlayan Epson’un Mikro Piezo yazıcı kafası teknolojisine sahiptir. Ultra yüksek kapasiteli mürekkep tankı yazıcıya tamamen entegredir, bu sayede başka doldurma sistemlerinin karışıklığı ve sorunları olmadan güvenilir baskının keyfini çıkarabilirsiniz.

Özel tasarlanan hava sızdırmaz kapaklar ve filtrelere sahip Epson'un benzersiz hızlı mürekkep doldurma teknolojisi, mürekkep kaybının minimum olmasını sağlar. Valf mürekkep akışını kontrol ederek, geri akışı önler ve bu sayede yazıcıyı, çalışmanız gereken yere kolay ve güvenli bir şekilde taşıyabilirsiniz. Epson orijinal mürekkebini kullanmak, beklediğiniz baskı kalitesini sağlar ve her bir mürekkep şişesi, kullanılmadığında saklanmak üzere kapatılabilir bir kapağa sahiptir.

Epson garantisi ile, yazıcınızdan maksimum değer, güvenilirlik ve kafa rahatlığına sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz. Epson iPrint ile kablosuz baskı alma Epson iPrint, akıllı telefonlardan ve tablet bilgisayarlardan ağa bağlı mürekkep tankı sistemli yazıcılara kablosuz olarak baskı almanızı sağlar¹. iPrint, Apple App Store veya Google Play Store’dan ücretsiz olarak yüklenebilir ve web sayfalarını, Microsoft Office belgelerini, fotoğrafları ve PDF belgelerini kolayca yazdırmanızı sağlar.
Blogger tarafından desteklenmektedir.