AKBANK'IN "ZIT İKİZLER"İNİN İMDADINA ”İHTİYAÇ KREDİSİ” YETİŞİYOR


Akbank'ın çok beğenilen zıt ikizlerinin yeni macerası bir müzayede salonunda geçiyor.

“Akbank’ın Zıt İkizleri” ilk hikaye filmiyle sevenleriyle buluştu. Ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık’ın rol aldığı Akbank reklamında, zıt ikizlerden Nuri'nin sakarlıkları yüzünden başlarına gelen sorundan, Akbanklı Ali'nin çözümüyle kurtuluyorlar.

Kahramanlarımız bir müzayede salonunda, 19. yy’dan kalma bir yelpazenin açık artırmasına katılmışlardır. Geldikleri müzayedede, kendilerini bir anda açık artırmanın ortasında bulurlar. Her şeyden habersiz Nuri, sakarlıklarıyla üst üste fiyatı artırarak antika yelpazeyi istemeden de olsa alır. Nuri yelpazenin parasını nasıl ödeyeceğini düşünürken, Ali ikizine Akbank’tan düşük faizli ihtiyaç kredisi almasını önerir. Nuri bu öneriyle ferahlar. Yelpaze de bu ferahlamaya katkıda bulunur.

“Zıt ikizler”in ilk hikayelerinin reklam filminde Akbank'ın yeni kampanyası “bahar kredisi”ne yer verdiklerini belirten Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, “Ünlü oyuncularımızın performansı yine büyük beğeni toplayacak” dedi. İlk filmden aldıkları geri bildirimlerden çok mutlu olduklarını vurgulayan Göllü, “Aldığımız geri bildirimlerden oldukça memnunuz; herşeyden önce çok geniş bir kesimde etkisi olduğunu görüyoruz. Pekçok farklı ortamlarda özellikle de sosyal medyada çok konuşulan bir kampanya oldu. Bu etkinin bundan sonra da süreceğini düşünüyoruz” dedi.

“Müzayede” isimli reklam filminin yapımcılığını Filmpark, yönetmenliğini Bahadır Karataş, görüntü yönetmenliğini New York'tan gelen bu işe özel gelen Suat Kutluğ üstlendi. Çekimleri Hidiv Kasrı’nda gerçekleşen reklam filminde 65 tane yardımcı oyuncu rol aldı. Sanat yönetmenliğini Zafer Kanyılmaz, kostümleri Hafize Çeliktürk ve İlke Beyaz yaptı. Reklam filminde kullanılan yelpaze  özel olarak üretildi. Gerçek bir müzayede ortamının sağlanması için pek çok antika aksesuar kullanıldı.
Blogger tarafından desteklenmektedir.