ANADOLU GÜNEY BİRLİK WEB SAYFASI AÇILDI



T.C Sağlık Bakanlığı, İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği web sayfası açıldı. Birliğin web sayfasından Genel Sekreterlik ve Birliğe bağlı hizmet vermekte olan hastaneler ile ilgili en güncel, doğru ve detaylı bilgilere ulaşmak mümkün.

Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Kartal, Pendik, Maltepe ilçelerinde yer alan 13 sağlık kuruluşunun idari, mali ve tıbbi açılardan yönetimini üstlenmiş bir organizasyon yapısıdır. www.iagb.gov.tr adresinden ulaşılan web sayfasında, Birlik tarafından aylık olarak yayınlanan 

Birlik’ten Haber gazetesinin online versiyonuna, Birlik ile ilgili tüm haberlere ulaşmak mümkünken, web sitesi, “Sizi Dinliyoruz” butonu ile Anadolu Güney Birlik’in insan odaklı ve insana değer veren anlayışını ortaya koymakta. “Güncel Sağlık” butonu altında bulunan,”Sağlık konuları” başlığı altında, hastanelerimizde görev yapan konusunda deneyimli ve nitelikli hekimler tarafından hazırlanan sağlık dosyalarına ulaşılabilmekte.

Kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çeken web sitesi, ziyaretçilerine birimlerimiz ve hastanelerimiz ile ilgili detaylı bilgilere ulaşma ve Birliğimiz bünyesinde gerçekleşen en güncel gelişmelerden haberdar olma imkanı tanıyor.

Blogger tarafından desteklenmektedir.