LİNEADECOR, UZMAN KADROSU İLE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNDE DE ÜCRETSİZ PROJELENDİRME HİZMETİNİ SÜRDÜRÜYOR

Lineadecor’da ücretsiz projelendirme hizmeti ‘Lineadecor Mutfak Tasarım Uzmanları’ tarafından veriliyor. Lineadecor mağazalarında görev yapan uzmanlar, kendi formasyonlarına ek olarak mutfak tasarımından satış tekniklerine, yeni trendlerden ürün ve malzeme bilgisine kadar pek çok konuyu içeren uzun bir eğitim sürecinden geçtikten sonra hizmet vermeye başlıyor. Şu anda Türkiye’nin 62 noktasında 100’den fazla mutfak uzmanı hizmet veriyor. 

Lineadecor, tüm mağazalarındaki hizmet kalitesini bağımsız bir firma tarafından tüm müşterilere yapılan ‘Müşteri Memnuniyeti Anketleri’ ile ölçümlüyor

UZUN ÖMÜRLÜ MUTFAKLAR Her Lineadecor mutfak kullanıcısına mutfak tesliminde ‘Bakım ve Kullanım Kılavuzu’ veriliyor. Kılavuzda yer alan kullanım talimatları ve bakım şekilleri ile mutfağın ömrü uzuyor. Bu kılavuz ile Lineadecor mutfak kullanıcıları bilinçlendiriliyor ve ürünlerini doğru kullanarak ilk günkü görünümünü uzun yıllar korumalarını sağlıyor. 

ESKİMEYEN MÜŞTERİ BİLGİLERİ Her Lineadecor kullanıcısının aldığı mutfağa ait proje ve ürün bilgileri bilgisayar ortamında arşivleniyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarında oluşacak değişiklikler için talep edeceği istekler yıllar sonra bile bu kayıtlar sayesinde hızlı ve doğru bir şekilde çözümleniyor. Yurtdışında da büyümeye devam LINEADECOR, yurtdışında ise 13 satış noktasında faaliyet gösteriyor. ABD ile ticaretlerini 2013’te artırmayı hedefleyen Lineadecor,  şehrinde başta Marriot Residence Inn olmak üzere prestijli projelerde yer aldı. 

 LineadecorFinans ile uygun ödeme koşulları LİNEADECOR, mutfak sektöründe bir ilke imza atarak, ödemesi ve vadesi esnek bir kredi sistemiyle mutfak almayı daha da kolaylaştırdı. LineadecorFinans sistemi ile kefilsiz ve 20 dakika gibi kısa bir sürede kredi alarak ayda sadece 99 TL’ye bir Lineadecor mutfağına sahip olunabiliyor. 

Gayrimenkul projelerinin tercihi LINEADECOR, perakende satışlarında olan başarılarını gayrimenkul projelerinde de göstererek, sektördeki liderliğini korumaya devam ediyor. Birçok büyük projeye imza atan Lineadecor, aranılan ve tercih edilen en iyi marka olma özelliğini sürdürüyor. 

Lineadecor marka mutfak kullanılan başlıca projeler arasında; İstanbul’da GAP Şehrizar Konakları, Ağaoğlu Andromeda Plus Ataşehir, Ağaoğlu My Home Maslak, Çengelköy’de Mesa Projesi, Akbatı Residence, Ağaoğlu My City Bahçelievler, Ağaoğlu My World Europe Ayazma, Ağaoğlu My Towerland B-C-D Blok Ataşehir, Palladium Residence, Ant Yapı Antrium, İhlas Bizim Evler 1, İhlas Bizim Evler 2, İhlas Bizim Evler 3, İhlas Bizim Evler 4, İhlas Marmara Evleri 3, Sur Yapı Dorapark, Sur Yapı Metrogarden, Aydınlı Solarkent, Pelican Hill Residence, Aktürk Rapsodi, Eston Şehir, Dekar Asmalıevler, Mesa Nurol Bahçeşehir Evleri, Mesa İş GYO Çınarlı Bahçe Tuzla, Kiptaş Topkapı Merkez Evleri-1 ve Levent Loft-1 bulunuyor. 

Ankara’da Parkoran Konutları, Atlantis City Konutları ve MNT Bahçe’n Eryaman Konutları yer alıyor. Kentsel dönüşüm danışmanlığı BÜYÜK gayrimenkul projelerinde gösterdiği sektör liderliğini, kentsel dönüşüm ile oluşturulan yeni, modern ve kaliteli yaşam alanlarında da çözüm ortağı olarak yüksek üretim kapasitesi ile sürdürüyor. Kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirilen toplu projelerde Lineadecor’un uzman proje ekibi, mekanları en iyi şekilde değerlendirerek şık tasarımlar yaratır. 

Farklı dairelere özel proje tasarımları, kusursuz işçilik ve teslimat politikası ile Lineadecor, dönüşüme imzasını atıyor. * Oturdugum bina yıkılacak, mutfak projesi konusunda nerden destek alabilirim? Lineadecor uzman kadrosu kentsel dönüşüm projelerinde de ücretsiz projelendirme hizmetini sürdürüyor.

 Bina planlaması sırasında mutfak projenizin oluşturulması ile ilgili müteahhit ya da danışmanlık firmasına verilecek destek, belirlenen mekan içerisindeki mutfağın planlanması, size özel renk, malzeme ve tarzın belirlenmesi gibi konularda ücretsiz danışmanlık hizmeti sunarken, kentsel dönüşüm kapsamında özel satın alım kolaylıkları da sağlıyor. Bunun için tek yapmanız gereken Lineadecor internet sitesini ziyaret etmek. * lineadecor.com adresinden “kentsel dönüşüm danışmanlığı için tıklayınız” başlığına tıklayın *

Destek istediğiniz konuyu çıkan açıklama kutusuna yazın * Size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası veya e-mail adresi belirtin. * 48 saat içinde uzman kişiler tarafından size ulaşılacak. 

Mutfak seçiminde nelere dikkat etmeliyim? 
Mutfak, evin sabit mobilyasıdır ve evin diğer mobilyalarına kıyasla kullanım koşulları daha yıpratıcıdır. Bu nedenle kullanılan malzemenin kalitesi ve üretimde kullanılan teknoloji çok önemlidir. Kalitesine olduğu kadar satış sonrası sağlanan hizmetlere de dikkat edilmelidir. Mutfak, tüm aile bireylerinin birlikte yemek yediği, kimi zaman misafirlerin ağırlandığı, içerisinde uzun zaman geçirilen bir mekandır. Bu nedenle kullanılan malzemelerde, zamanla soluduğumuz havaya karışarak insan sağlığına zarar verecek maddeler bulunmamalıdır. 

Mutfak içerisinde güvenliğin sağlanması da diğer bir önemli konudur. Kullanılan mekanizmaların ve dolapların uygun şekilde montajı yapılmalı, kullanılan cam malzemenin darbelere dayanıklı ve dağılmayacak özellikte olmasına dikkat edilmelidir. Projelendirme aşaması da mutfak için çok önemli bir konu. Bunun için mutlaka uzman desteği alınmalı ve gerekli zaman ayrılmalı. Mutfağın değiştirilmesi planlanan tarihten bir iki ay önce Lineadecor mağazalarındaki mutfak uzmanları ile görüşüp dikkat edilmesi gereken konularda bilgi alınmalıdır. Tesisatlar mutfak için düşünülen yerleşime uygun olarak revize edilmelidir. 

Mekandaki tüm renk ve malzeme seçimleri bir bütün halinde yürütülmeli. Tasarım, seçilecek malzeme ve yüzey, kullanılacak aksesuarlar, kişinin mutfaktaki yaşamıyla da örtüşmeli ve ihtiyaçlarını karşılar özellikte olmalıdır. Bunun için ürün çeşitliliği önemlidir. Ayrıca, mutfaklarını yenileyenler, mevcut mutfaklarındaki olumlu-olumsuz tasarım detaylarını, kullanım alışkanlıklarını, mutfaktaki yaşamlarını ve kullanmak istedikleri cihazları satış danışmanına sağlıklı biçimde aktarmalıdırlar.
Blogger tarafından desteklenmektedir.