DEBENHAMS TASARIMCI ÜRÜNLERİ İLE TRENDYOL.COM’DA



Tüm dünyada geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Debenhams, birbirinden şık tasarımcı ürünlerini Trendyol.com’un üyeleri ile buluşturuyor.
Çok katlı mağaza konsepti ile, kadın, erkek ve çocuğun yanı sıra dekorasyon ve kozmetiğe kadar pek çok farklı departman ile hizmet veren Debenhams, İngiltere’nin ünlü tasarımcılarından oluşan koleksiyonlarını Trendyol.com üyelerine sunuyor.
Debenhams’ın kadın ve erkek giyiminde sunduğu Jasper Conran, John Rocha, gibi tasarımcıların yanı sıra  Red Herring ve çocukta Bluezoo, Urban London gibi markalarının koleksiyonlarını %70’e varan indirimle üyeleriyle buluşturan Trendyol.com’u 16 Ekim - 19 Ekim 2012 tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Shaya Mağazacılık A.Ş. Hakkında
Türkiye’nin önde gelen perakendecileri arasında yer alan Shaya Mağazacılık A.Ş., dünyaca ünlü uluslararası markaları Türk tüketicisiyle buluşturmaktadır. Shaya 19 ülkede faaliyet gösteren ve uluslararası lider perakendeciler arasında yer alan M.H. Alshaya Co.’nun bünyesinde bulunmaktadır. The Body Shop, Debenhams, Topshop/Topman, Miss Selfridge, Dorothy Perkins, Evans, Claire’s, Payless,  Le Pain Quotidien, Pinkberry ve Starbucks Coffee, Türkiye’de Shaya tarafından temsil edilen markalardır.



Trendyol.com hakkında
Trendyol.com, modaya öncülük ederek en iyi marka ve tasarımcıların ürünlerini kısa süre için üyelerine %90’a varan indirimlerle sunan Türkiye’nin lider moda sitesidir. Trendyol.com’da sadece seçkin markaların orijinal ürünleri yer alır. Trendyol.com’un bugün itibariyle 6 milyon aktif üyesi bulunmaktadır. Trendyol.com modayı üyeleri için ulaşılabilir hale getirirken, trendyol blog ve sosyal medya kanalları ile üyelerine stil, moda ve trendler ile ilgili zengin içerikler sunar. Şimdiye kadar 1.000’in üzerinde seçkin marka ile işbirliği yapan trendyol.com her gün 10.000’lerce ürünü Türkiye’nin her yerindeki üyelerine ulaştırmaktadır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.