UFO ALAN HERKES UZAYA GİTME ŞANSINI YAKALIYOR

Kampanyaya katılım, 15 Ekim 2012 (saat 00:00) – 28 Mart 2013 (saat 18:00) tarihleri arasında Türkiye genelindeki yetkili UFO satış bayilerinden UFO markalı ürünlerden tek seferde 59 (Elli Dokuz) TL ve üzeri (her 59TL’ye bir çekiliş hakkı verilmek suretiyle) alışverişlerinizde 1 çekiliş hakkı kazanılmaktadır.

ürün satın alan ve bunun karşılığında bayi tarafından verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerindeki şifreyi ücretsiz www.ufotr.com adresinde yer alan ilgili bölüme Ad-Soyad, adres, telefon, e-mail, ürün seri no bilgileri ile birlikte tam, doğru ve eksiksiz bir şekilde kayıt ettiren tüketicilere çekiliş hakkı verilmesi ile gerçekleşir. 

Kampanya ile birlikte sunulan büyük ödül 103 kilometrelik uzay uçuşu seyahatidir. Uçuş VIP Turizm Pirinçcioğlu A.Ş.’nin (bundan sonra VIP Space Travel olarak adlandırılacaktır) Türkiye temsilciğini yürüttüğü Space Expedition Corporation (SXC) şirketinin genel organizasyonunda ve XCOR Aerospace’in roket ve ekipmanları ile gerçekleştirilecektir. 

Uzay uçuşunun 4 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Seyahatin öngörülmeyen nedenlerden dolayı ertelenmesi durumunda en kısa sürede uçuş seyahati planlanacaktır. 

Kampanya ayrıca İstanbul-Amsterdam -Curaçao – Amsterdam – İstanbul uçuşlarını, Curaçao’da 5 yıldızlı otelde 3 günlük yarım pansiyon konaklamayı, uçuş öncesi sağlık kontrolünü, uçuş öncesi eğitimi, Uzay uçuşu,uçuş sonrasında verilecek olan sertifika için gerçekleştirilecek ödül törenine katılımı, uçuş süresince giyilecek olan kıyafeti, uçuş süresince çekilecek olan fotoğraf ve video çekimini içermektedir. Uzay uçuşu için seyahat İstanbul’da başlayıp, yine İstanbul’da bitecektir. İstanbul’a kadar olan seyahat, vize, pasaport işlemleri tamamen talihliye aittir. 

Sunulan ödülün içerdiği KDV ve ÖTV haricinde kalan tüm vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliye aittir. Kampanya için çekiliş 1 Nisan 2013 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kampanya için yapılacak çekilişte 1 adet asil talihli 5 adet yedek talihli belirlenecektir. 

detaylı bilgi ufo web sitesi ve ufo yetkili satıcılarında
Blogger tarafından desteklenmektedir.