9. MEHMET KEMAL DEDEMAN ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME PROJE YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI



Türkiye’de turizm ve madenciliğin gelişmesi için büyük rol oynayan ve sektörün öncüsü Dedeman Holding kurucusu Mehmet Kemal Dedeman’ın anısını yaşatmak ve bu sektörlerin gelişmesine katkıda bulunmak amacı ile 2004 yılından itibaren düzenlenen Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması” bu sene dokuzuncu kez düzenleniyor. Gençlere turizm ve madencilik sektöründe yeni projelerle yeteneklerini sergileme fırsatı sunan yarışma başvuruları 1 Kasım 2012 tarihinde sona erecek.

“Yarına bir Değer Bırak” sloganıyla düzenlenen yarışmada bu sene turizm alanında “Medyanın Konaklama Sektörünün Pazarlanmasında Etkin Kullanımı”, madencilikte ise “Türk Madenciliğini Geliştirmeye Yönelik Araştırma ve Projeler” konuları ele alınacak. 

Yarışmaya katılan projeler içinde dereceye girenlere ödüllerin verileceği organizasyonda her iki konu başlığında da birinciler 20.000 TL, ikinciler 10.000 TL, üçüncüler ise 5.000 TL’lik ikramiyeler ile ödüllendirilecek. Seçici Kurul’un öngördüğü bir veya birden çok proje “Mehmet Kemal Dedeman Özel Teşvik Ödülü” almaya hak kazanacak.

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazire Dedeman proje yarışmasının genç kuşaklara yeni ufuklar açarak, ilerleme ve gelişmeye katkıda bulanacağını vurgularken, “Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması’nın turizm ve madencilik alanında büyük adımlar atan babamız ve aynı zamanda Dedeman Holding kurucusu Mehmet Kemal Dedeman’ı anmanın en güzel yolu olduğunu düşünüyoruz. Dünde başlayıp bugünlere kadar devam eden Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması gelecekte de kendisinin anısını yaşatacaktır” dedi.

1 Eylül 2012 tarihinde başlayan başvurular, Dedeman Holding Pazarlama İletişimleri Müdürlüğü tarafından 1 Kasım 2012 tarihine kadar kabul edilecek. 12 Şubat 2013’te gerçekleşecek ödül töreninde bir sonraki yılın yarışma konuları da açıklanacak.
Blogger tarafından desteklenmektedir.