ALLIANZ, ENGELLİLERE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Türk halkının sigorta ihtiyaçlarına A’dan Z’ye çözümler sunan Allianz Türkiye, engellilerin yaşamına dikkat çekerek farkındalık yaratmak amacıyla, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı - TESYEV’e destek veriyor. 

Allianz Hayat ve Emeklilik’ten “Ferdi Özel Birikim ve Büyüyen Çocuk” poliçeleri kapsamında 01 Eylül 2012 - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında tanzim edilen her poliçe için TESYEV’e 10 TL değerinde bağış yapılıyor. 

Allianz Türkiye, engelliler sporunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ana sponsorluğunun yanı sıra; engellilerin varlığını, yaşam şartlarını ve sorunlarını geniş kitlelere duyurmayı ve bu konuda farkındalık yaratmayı hedefleyerek TESYEV’e destek veriyor. 

Allianz, 01 Eylül 2012 – 31 Aralık 2012 tarihleri arasında her bir Birikimli Hayat Sigortası katılımcısı adına, poliçelerin teminat ve prim tutarlarına bakmaksızın, TESYEV’e 10 TL bağışta bulunuyor. Allianz, sigortalılarına ek bir maliyet getirmeyecek bu uygulama ile engellilerin yaşamına bir nebze olsun destek vermiş olacak. 

Söz konusu bağış, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı – TESYEV tarafından, engelli bireylere yapılmakta olan rehabilitasyon, ameliyat, tekerlekli sandalye yardımlarına destek olarak kullanılacak.
Blogger tarafından desteklenmektedir.