DEDEMAN’DAN BAYRAMA ÖZEL İNDİRİM FIRSATLARI


Türkiye’nin en yaygın oteller zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, “Keşfedecek çok yer, çok Dedeman var!”  söyleminden hareketle, Ramazan Bayramı’na özel kampanyasıyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

 “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni Türkiye’nin birçok noktasına taşıyan Dedeman Hotels & Resorts International, Ramazan Bayramı’na özel kampanyada 25 Euro’dan başlayan fiyatlarla bayram sevincini ikiye katlıyor.
Konuklarını “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile ağırlayan Dedeman Hotels & Resorts International, Ramazan Bayramı’na özel kampanyayla bayram sevincini ikiye katlıyor. 

Ramazan Bayramı boyunca Dedeman Otelleri’nde konaklayanlar bayrama özel avantajlı fiyatlardan yararlanacak.

Ramazan Bayramı boyunca Dedeman Otelleri’nde konaklamak isteyenleri 2 kişilik odada kişi başı kahvaltı dahil; İstanbul’da 54 Euro’dan, Diyarbakır’da 40 Euro’dan, Denizli’de 32 Euro’dan, Palandöken Ski Lodge’da 25 Euro’dan, Zonguldak’ta 42 Euro’dan, Kapadokya’da 49 Euro’dan, Antalya’da 64 Euro’dan, Park Antalya’da 40 Euro’dan, Konya’da 35 Euro’dan, Şanlıurfa’da 39 Euro’dan ve Ankara, Rize ile Gaziantep’te 45 Euro’dan başlayan fiyatlar bekliyor.

12 yaş ve altı çocuklarıyla birlikte konaklamak isteyen misafirlerden ücret almayan ve ikinci oda talep edilmesi durumunda %50 indirim imkânı da sunan Dedeman Hotels & Resorts International, bunun yanı sıra yiyecek ve içeceklerde %15 indirim fırsatı sunuyor.


Blogger tarafından desteklenmektedir.