TİCARETTE KAZANMASINI BİLEN PATRONLARA İŞBANKASI VADEMATİK

işbankası vadematik kart                                   Üye işyeri iseniz 
Çek, senet vb. kıymetli evraka bağımlı olmadan mal satışlarınızı POS üzerinden yapabilirsiniz, 
Ayrıca vade takibi yapmanıza gerek kalmadan satış bedelini kredi kartı uygulamaları çerçevesinde Bankamızdan peşin olarak tahsil edebilirsiniz, 
 Vadematik sayesinde peşin fiyatına vadeli ve taksitli satış seçeneği sunarak (vade farkı kart hamiline ait) ciro artışı sağlayabilirsiniz. 

Kart Kullanıcısı iseniz 
Vadematik ile ticari mal ve hizmet alımlarınızı çok daha kolay ve size özel imkânlarla gerçekleştirebilir, kartınızı şirket harcamalarınız için hem yurtiçinde hem yurtdışında kullanabilirsiniz. 
Vadematik Kartınız ile yaptığınız harcamalarınızla Maxipuan kazanır, kazandığınız puanları Maximum üye işyerlerinde anında kullanabilirsiniz. 
Mal alımlarınızı anında ya da sonradan vadelendirebilir, taksitlendirebilir; hesap özeti borcunuzu bir sonraki hesap özetine kadar erteleyebilirsiniz. 
Çalışanlarınızın işlem yapma yetkilerini belirleyebilirsiniz. Vadelendirdiğiniz, taksitlendirdiğiniz alışveriş işlemi ya da ertelediğiniz hesap özeti borcunuz için erken ödeme yapabilirsiniz. 
Yurtdışında iken kartınızı kaybederseniz veya çaldırırsanız durumu bir VISA merkezine bildirerek nakit avans kullanabilirsiniz, 
üstelik kartınız 48 saat içinde yenilenir. Kredi kartı borçlarınızın geri ödemesi için otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

Detaylı bilgi işbankası web sitesi ve işbank web sitesinde
Blogger tarafından desteklenmektedir.