HİÇ GÖZÜ KAPALI FUTBOL OYNAMAYI DENEDİNİZ Mİ?

Allianz; Paralimpik hareketleri dünya çapında duyurmak, yaygınlaştırmak, klişeleri yıkmak, cesaret ve eşitliğin öncüsü olmak amacıyla 2006 yılından bu yana Uluslararası Paralimpik Komitesi’ne olan desteğini bu yıl Londra’da düzenlenecek

Paralimpik Yaz Oyunları’nda da sürdürüyor. Allianz, Paralimpik Oyunları’nda yarışılacak spor dalları hakkında hazırladığı grafikler yoluyla sporseverlere Paralimpik kural ve tekniklerini aktarıyor. 

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’ni de destekleyen Allianz’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen Paralimpik Yaz Oyunları, İngiltere’nin başkenti Londra’da 29 Ağustos 2012 tarihinde, 4.000’den fazla atletin katılımıyla başlayacak. Allianz, Paralimpik sporcularının motivasyonlarına ve güçlerine destek vermek için 6 yıldır Uluslararası Paralimpik Komitesi’nin sponsorluğunu yürütüyor. 

Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu Avustralya, Bulgaristan, Almanya, Hırvatistan, İrlanda, Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve İsveçre’nin Ulusal Paralimpik Komiteleri’nin destekçisi olarak da yer alıyor. Allianz sponsorluğunda gerçekleşecek 2012 Londra Paralimpik Yaz Oyunları‘nda sporcular; Basketbol, Futbol, Yüzme, Gülle, Surat Koşusu, Uzun Atlama, Bisiklet ve Tekerlekli Sandalye dallarında yarışacaklar. 

Allianz, Paralimpik Oyunları’nda yarışılacak spor dalları hakkında hazırladığı grafikler yoluyla sporseverlere Paralimpik Oyunları’ndaki kuralları aktarmayı hedefliyor. Allianz’ın Türkiye CEO’su Alexander Ankel, “Allianz’ı Paralimpik Oyunları’na bağlayan güçlü bir bağ bulunuyor. Allianz olarak engelli yaşama ve istihdama önem veriyoruz ve tüm işverenlerden aynı sorumluluk ve hassasiyeti bekliyoruz. 

Sağlık, rehabilitasyon ve bir kazanın ardından hayata yeniden tutunmak gibi konular günlük işimizin birer parçası. Bu gerçekten yola çıkarak desteklediğimiz Paralimpik Oyunları sayesinde engelli yaşama ve spora dikkat çekmeyi hedefliyoruz. Paralimpik sporcular sayesinde, sporun kişisel zorlukların üstesinden gelme konusundaki yardımcı rolünü görebiliyoruz. 

Allianz, bilgilendirici grafikleri sayesinde Paralimpik sporunun inceliklerini ve özelliklerini gözler önüne seriyor. Bu açıdan her grafiğin oldukça ilgi çekici olduğunu düşünüyorum. ” açıklamasında bulundu.
Blogger tarafından desteklenmektedir.