DENİZBANK NETCARD EN ÇOK HARCADIĞINIZ SEKTÖRDE EN ÇOK KAZAN

DenizBank ailesinin yeni üyesi Net kart ile yepyeni bir dünyaya adım atıyorsunuz. 

Artık kartınızın sahibi sizsiniz Sizin belirlediğiniz sektörlerdeki indirimleri, ekstra bonusları ve nakit ihtiyaçlarınız için en özel çözümleri sizin seçiminize bırakıyorüstelik denizbank netcard da. yıllık kart aidatı da yok

 İlk 3 ay boyunca, hafta içi saat 12:00 - 14:00 arasındaki restoran harcamalarınızın %10'u ve fatura ödemelerinizin %10'u Net'ten size hediye!

* * Her iki ücretsiz paketin avantajları kart tesliminin ertesi işgünü geçerli olmaya başlayacaktır. Paketler 3 ay boyunca ücretsiz olarak geçerlidir. Kazanılan indirimler hesaplara işlem tarihinin ertesi günü yansıyacaktır. Her bir paket için iade edilecek tutar aylık maksimum 50 TL ile sınırlıdır. 

3 ay sonunda, SMS ile kart sahibinin iptal talep etmemesi durumunda, her bir paket için aylık 9,90 TL ücret tahsil edilecektir. Öğlen paketine gıda sektöründeki anlaşmalı üye firmalar, fatura paketine ise Denizbank POS ları üzerinden yapılan fatura ödemeleri dahildir. Paketler kart bazındadır. 

** Fatura ödemelerinde indirimden faydalanabilmek için ödemelerin DenizBank POS’larından yapılması gerekmektedir. Çok Harcadığınız, çok kazandırıyor! Harcamalarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre paket seçenekleri Net’te! İndirim, Bonus, artı taksit ne isterseniz, şimdi bizdensiniz! Her biri ayda sadece 9,90 TL olan paket seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Üstelik her bir paket yalnızca 9,90 TL. 

** ** Paketlere SMS ile katılım gerekmektedir. Birden fazla pakete dahil olunabilir, istenildiği zaman SMS ile iptal yada yeni katılım gerçekleştirilebilmektedir. Her bir paket içerisindeki indirim ve bonus avantajları maksimum 50 TL ile sınırlıdır. 

Taksitler maksimum 9 ay vade ile sınırlıdır. Paketler içerisinde sunulacak tüm avantajlar veya taksitlendirme işlemleri, harcamanın yapıldığı günün ertesi günü hesaplara yansıtılacaktır. Paketler kart bazında geçerlidir. Yalnızca Net Kart sahiplerine özel, masrafsız, aylık sadece %1,55 faiz ile 9 ay vadeli Taksitli Nakit Avans
Blogger tarafından desteklenmektedir.