KENT BAYRAM HATIRLAMAKTIR KAMPANYASI

kampanya 21 Haziran 2014 tarihinde saat 17.00’da başlayıp, 26 Temmuz 2014 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. sevdiği kişiin bayram meajını içeren filmi yükle kent bayram hatırlamaktadır reklam yüzü olma fırsatını yakala
18 yaşından küçük olanların bu kampanyaya katılabilmek için ebeveynlerinden yazılı izin almış olmaları gerekmektedir. Kent Gıda 18 yaşından küçüklerin, kampanyaya velileri veya vasilerinden izin almaksızın bilgi sunmaları ve/veya katılmalarından sorumlu tutulamaz. Velilerinden izin almayan 18 yaşından küçük kişiler kampanyaya katılamaz, katılsalar dahi reklam filminde görüntüleri yayınlanamaz. 

Katılımcılar www.bayramhatirlamaktir.com aracılığı ile videolarını yollayarak kampanyaya katılabilirler. Kampanyaya katılanlar siteye 15 saniye uzunluğunda, 100Mb boyutunu geçmeyecek sevdiklerinin bayramını kutlayan içerikte video yükelemelidirler.

Kampanya süresi boyunca www.bayramhatirlamaktir.com sitesine yüklenen videolar arasından seçilecek videolar ile televizyon başta olmak üzere çeşitli mecralarda yayınlanmak üzere kolaj bir reklam filmi oluşturulacaktır. Site içerisinde kullanıcılar tarafından girilen her türlü içerik onaya tabidir. İlgili içerikler, site yöneticileri tarafından onaylandıktan sonra yayına alınacaktır 

Kampanyaya katılan tüm katılımcılar, oynadıkları ve yükledikleri videoların ve de diğer tüm ses ve görüntü kayıtlarının, Kent Gıda tarafından TV ve dijital mecralar başta olmak üzere her türlü mecrada süresiz olarak yayınlanabileceğini ve Kent Gıda tarafından kullanımını peşinen kabul ederler. Bu hususta hiçbir ücret talep edemezler. 


Blogger tarafından desteklenmektedir.