DEDEMAN’DAN 11.11.11 SÜRPRİZİ

Türkiye’nin en yaygın oteller zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, 11.11.2011 tarihinde doğan bebekler için özel bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Dedeman Hotels & Resorts International’ın otellerinin bulunduğu 11 farklı ilin belirlenen devlet hastanelerinde, saat 11: 00’de dünyaya gözlerini açan bebekler özel imkanlara sahip oldu.

Turizm sektörünün en önemli isimlerinden Dedeman Hotels & Resorts International, yurt içinde İstanbul, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Erzurum, Konya, Rize, Nevşehir ve Zonguldak olmak üzere otellerinin bulunduğu toplam 11 şehirde, yeni doğan bebekler için bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

11.11.2011 tarihinde, saat 11.11’de Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi’nde Esmanur bebek, Ankara Zekai Tahir Burak Hastanesi’nde Ahmet Arda bebek, Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Hasan bebek, Mete bebek ve Görkem bebek, Zonguldak Karaelmas Tıp Fakültesi’nde Aybars bebek, Konya Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde henüz ismi konulmayan kız bebek, İstanbul Şişli Etfal Hastanesi’nde Evin bebek, Şanlıurfa Doğum Hastesi’nde henüz ismi konulmayan 3 bebek, Dr. Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi’nde Rabia bebek ve Diyarbakır Dicle Üniversitesi Doğum Hastanesi’nde Taha bebek dünyaya geldi. Bu şehirlerde yeralan Dedeman Otelleri’nin genel müdürleri, bebeklerin anne ve babalarına 1.100’er TL hediye ile anne ve bebeklere özel çeşitli armağanlar sundular. Van depremi nedeniyle Van’da sağlam hastane kalmadığından doğum için Diyarbakır’a gelen depremzede çiftin, yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen sağlıklı bir şekilde doğan Taha bebekle yüzleri güldü.

Dedeman Otelleri, bu özel tarihte dünyaya gelmiş bebekleri 11 yaşına gelinceye kadar da yalnız bırakmayarak onları her yıl doğum günlerinde aileleriyle birlikte gerçekleştirecekleri özel kutlamalarla ağırlayacak.

Dedeman Hotels & Resorts International CEO’su Tamer Yürükoğlu bu kampanyanın 11.11.2011 tarihinde düzenlenmesi ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Dedeman Oteller zincirine 11.11.2011 tarihinde ekleyeceğimiz Dedeman Zonguldak ile yurt içindeki otellerimizi 11 şehre yayacağız. Hizmet verdiğimiz şehirlerde Geleneksel Dedeman Misafirperverliği’ni sergilemenin yanı sıra bir ilke imza atmak istedik. Bu bağlamda otellerimizin bulunduğu şehirlerde hayata gözlerini açacak bebeklere ve ailelerine destek olmayı ümit ediyor ve mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyoruz.”

Dedeman Hotels & Resorts International
Dedeman Topluluğu, turizm faaliyetlerine 1966 yılında açılan Dedeman Ankara ile başladı. Yatırımlarına Dedeman İstanbul, Antalya, Cappadocia, Palandöken, Rize, Park Antalya, Diyarbakır, Silk Road Tashkent, Palandöken Ski Lodge, Konya, Şanlıurfa, Sofia, Plovdiv, Damascus, Aleppo, Palmyra ve Gaziantep otelleri ile devam etti. Halen yurt içi ve yurt dışında toplam 18 otelinde “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile hizmet veren Dedeman Hotels & Resorts International, sektörde en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye’nin en yaygın oteller zinciri. 4000’in üzerinde oda ve 8000’in üzerinde yatak kapasitesi, alanında uzman çalışanları ve geniş deneyimi ile misafirlerine en iyi kalitede hizmet sunuyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.