Huawei P30 kamera özellikleri şaşırtacak

Huawei son yıllarda kamera konusundaki yaptığı yeniliklerle adından sıkça bahsettiriyor. Leica işbirliği ile daha da başarılı işlere imza atan marka P30 modelinde çok daha iddialı geliyor. 


İşte Huawei P30 kamera özellikleri hakkındaki ilk iddialar!  

Huawei P30 kamera özellikleri rakiplerini geride bırakacak! 

Huawei’nin kamara konusundaki başarısı özellikle Leica işbirliği ile bir üst seviyeye taşınmış ve özellikle her yeni modelde üzerine yeni şeyler koyarak karşımıza çıkmıştı. 

Dünyanın ilk üçlü kamerasını P20 Pro ile piyasaya sunan Huawei, şimdi P30 ailesi üzerindeki çalışmalarına devam ediyor. Sızıntıların efendisi olarak nam salan Evleaks ise uzun zaman sonra yepyeni bir bilgiyle karşımıza çıktı. 

Evan Blass Twitter üzerinden paylaştığı gönderide, Huawei’nin P30 modelinin kamera konusunda çok güçlü olacağının sinyallerini verdi. Yine üçlü kamera ile gelecek olan P30 modelinde, bu kameralardan en büyüğü 40 Megapiksel olacakken kayıpsız 5x optik yakınlaştırmada yapılabilecek. 

Diğer taraftan 24 Megapiksellik bir ön kameranın bulunacağı modelin “Pro” sürümü olmadığı da ayrıca belirtiliyor. Çinli akıllı telefon üreticileri son yıllarda ciddi bir yükselişe geçerken Huawei ise özellikle ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.shiftdelete.
Blogger tarafından desteklenmektedir.