HSBCDEN BÜYÜK ADIM

HSBC Bankasında vadesiz hesabınızdan vereceğiniz 1'i otomatik fatura ödeme talimatı olmak üzere, en az 3 ödeme talimatınız ile, bir sonraki ay sonuna kadar tüm kanallarımızdan ücretsiz EFT/Havale/Swift avantajından yararlanır, üstelik hesap işletim ücreti ödemezsiniz. 


En az 3 ödeme talimatınızın aylık en az 500 TL ve üzerinde gerçekleşmesi durumunda ise, bir sonraki aydan itibaren, Modern Hesap ile mevduatınıza sürekli hoşgeldin faizi, her ayın ilk haftası bedava Kredili Mevduat Hesabı kullanımı ve ödemelerinizi güvence altına alan ücretsiz Ferdi Kaza Sigortası ek avantajlarından da yararlanmaya başlayabilirsiniz. 

Üstelik, KMH ve Finansal Bilgiler ekstreleriniz için de ücret ödemezsiniz. Otomatik fatura ödeme talimatları; Kira, aidat, okul ödemeleri, diğer bankalardaki kredi taksit ödemeleri için vereceğiniz EFT/havale ödeme talimatları; Bireysel Emeklilik planı ödeme talimatları; HSBC Kredi Kartı borç ödemeleriniz için vereceğiniz otomatik ödeme talimatları, ödeme talimatı olarak kabul edilir. 

hsbc Bankasındaki bireysel kredi ve mortgage taksit ödemeleri, ödeme talimatı olarak sayılmamaktadır. Kendi hesaplarınız arasında yaptığınız ödemeler, aynı ay içerisinde birden fazla aynı hesaba gönderilmiş talimatlar ödeme talimatı olarak kabul edilmez. Fatura talimatları için de aynı ay içindeki ödenmiş faturaların birbirinden farklı olması gerekir.
Blogger tarafından desteklenmektedir.