BİTTORRENT CANLI YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

BitTorrent'in daha önce duyurduğu ve geliştirmelerine devam ettiğini açıkladığı canlı yayın platformu BitTorrent Live, sonunda yayın hayatına başlıyor. 

Firma tarafından yapılan açıklama da, ilk etapta platform üzerinde popüler kanallara yer verilmeyeceği belirtildi. 

Canlı yayınların toplum tarafından sıklıkla paylaşıldığının ve dikkat çekici gösterimlerin toplumun ilgisini çekeceğinin üzerinde duran BitTorrent, ilk etapta yayın kategorisi sayısını yüksek tutarak kendi izleyici kitlesini oluşturmayı planlıyor. 

Spor, teknoloji, sanat, müzik gibi akla gelebilecek her tür kategori için kullanıcılara yayın çeşitliliği sunmayı planlayan firma, bu hafta içerisinde BitTorrent Live isimli uygulama ile Apple TV'deki yerini alacak. 

iOS ve Android cephesi için önümüzdeki ay kullanıcıların beğenisine sunulacak olan uygulama, çok sayıda kanalın ücretsiz içeriklerine ev sahipliği yapacak. 
Çıkışının ardından önümüzdeki dönemde kanal çeşitliliği ve yayınların artışıyla birlikte farklı abonelik paketleri ve ücretli yayınlar ekranlara getirilecek. 

Günümüz teknolojisinde 4.5G internet hızının yaygınlaşmasıyla birlikte BitTorrent üzerinden yapılan yayınlarda herhangi bir aksaklığın yaşanmaması planlanıyor. 

Şu an evlerde dahi kullanılan televizyonların bir çoğu internet destekli olmaya başladı. Normal uydu hatları üzerinden yapılan yayınların yerini internet üzerinden paylaşılan yayınlar almaya başladığını bildiren firma yetkilileri, canlı yayınların internet üzerinden kullanıcılara ulaştırılmasında yaşanan problemleri gidermeyi planladıklarını açıkladı. 

Şu an bile şüphesiz birçoğumuz televizyonda takip ettiğimiz yayınları internet üzerinden izlemeyi tercih ediyoruz. Gelişen teknoloji ve internet ile birlikte düşünüldüğünde BitTorrent Live uygulamasının yakın zamanda büyük kullanıcı kitlesine ulaşacağını söyleyebiliriz.shiftdelete
Blogger tarafından desteklenmektedir.