TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜNDEN SİMFER’E BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

Beyaz eşya sektöründe Türkiye'nin yurtdışındaki gururu Simfer, Türk Patent Enstitüsü’nün düzenlediği “5. Türk Patent Ödülleri” kapsamında “En İyi Çıkış Yapan 1. Firma” ödülüne layık görüldü. 

Ankara’da düzenlenen törende Simfer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ustaoğlu’na birincilik ödülü Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edildi 

Dünyanın farklı mutfak kültürlerine uygun özellikte ve kalitede ürünler sunan Simfer, yenilikçi Ar-Ge çalışmaları ile adından sıkça söz ettiriyor. İhracattaki gücüyle, her yıl istikrarlı bir büyüme gerçekleştiren Simfer, geçtiğimiz yıl imza attığı başarılı çalışmalarından dolayı “En İyi Çıkış Yapan 1. Firma” ödülünün sahibi oldu. 

Bu yıl 5’incisinin düzenlendiği Türk Patent Ödülleri töreninde Simfer’e ödülünü Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Aldıkları bu özel ödülden dolayı gurur duyduklarını ifade eden Simfer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ustaoğlu, “1977 yılında soba üretimi ile başlayan başarı öykümüz, 1997 yılında giriş yaptığımız pişirici grubu, 2015 yılında başladığımız soğutucu üretimi ile birlikte Türkiye’ye ve dünyaya yayıldı. 

Bugün beyaz eşya grubumuzla yakaladığımız başarının en temel etkenlerinden biri de üretime ve tasarıma yeniliğin gücüne inanan bir vizyon ile yaklaşmamızdır. 

Dünya sınıfında ‘’Beyaz Eşya Şirketi’’ olma vizyonumuz ile Ar-Ge stratejimizi şekillendirip, gelenekselden moderne geçişin önemli bir temsilcisi olduk. Çevreye ve topluma duyarlı yenilikçi ve özgün ürün tasarımları neticesinde Türk Patent Enstitüsü’nün bizleri birincilik ödülüne layık görmesinden ve ödülümüzü Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdimiyle almaktan büyük onur duyduk” dedi.  

Simfer Hakkında 
1977 yılında katı yakıt soba üretimine başlayan Simfer, 1997 yılında pişirici, 2015 yılında soğutucu grubu üretimine geçerek yeni bir atılım gerçekleştirmiştir. Sektöründe yaptığı tesis yatırımları, Ar-Ge ve patentli ürün çalışmaları ile öncelikle pişirici grubunda, yüksek kalite standartlarını yakalamış, 2015 yılında başlayan soğutucu üretimi ile de yurtiçi ve yurtdışında sektörün vizyon markası olmayı başarmıştır. 

Dünyanın farklı mutfak kültürlerine uygun özellikte ve yüksek kalitede pişirici ve soğutucu grubu ürünler sunan Simfer, Yurt içinde yaygın servis ağı, 2.000′den fazla satış noktası ve mevcut 3 fabrikasında 1600 çalışanı ile müşterilerine daha iyi ve kaliteli hizmet vermektedir. 

Avrupa başta olmak üzere, Balkanlar, Doğu Avrupa, Türki Cumhuriyetleri, Afrika ve Ortadoğu’nun tamamı, Körfez ülkeleri ve Güney Amerika ülkelerine olmak üzere 146 ülkeye ihracat yaparak Türkiye’de ilk 500 sanayi kuruluşu içindedir. Simfer, müşteri odaklı, güvenilir, yenilikçi, rekabetçi, çevreye ve topluma duyarlı, istikrarlı bir şekilde büyüyen bir marka olmayı kendisine misyon edinmiştir.
Blogger tarafından desteklenmektedir.