VODAFONE İLK YERLİ ÜRETİM AKILLI TELEFONU “BLADE V”İ PAZARA SUNDU

Vodafone, ilk yerli üretim akıllı telefonu “Blade V”i pazara sundu. Cihaz, tarifeye ek ayda 1 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Vo­da­fo­ne­’un, Ma­ni­sa­’da­ki Ves­tel fab­ri­ka­la­rın­da üre­ti­len ilk yer­li akıl­lı te­le­fo­nu Bla­de V raf­lar­da­ki ye­ri­ni al­dı. İlk üre­tim­le­ri ta­mam­la­na­rak ara­lık ayı so­nun­da bant­tan çı­kan te­le­fon­lar ta­ri­fe­ye ek ay­da 1 li­ra­dan baş­la­yan fi­yat­lar­la öne çı­kı­yor. 

4.1 An­dro­id Jell­ybe­an iş­le­tim sis­te­mi­ne, 4 inç ge­niş ek­ra­na, Qu­al­comm Snap­dra­gon 1.2 GHz’­lik 4 çe­kir­dek iş­lem­ci­ye, 5 me­ga­pik­sel çö­zü­nür­lük­lü, oto­fo­kus ve LED flaş­lı ka­me­ra­ya sa­hip ci­haz, dün­ya­nın en ile­ri 3G tek­no­lo­ji­si ile do­na­tıl­mış du­rum­da. 

Yurt­dı­şın­da ge­çer­li ta­ri­fe Te­le­fon­la bir­lik­te ge­len ve Vo­da­fo­ne Tür­ki­ye­’nin Glo­bal İno­vas­yon Mer­ke­zi OK­Sİ­JEN ta­ra­fın­dan ge­liş­ti­ri­len Self Ser­vis uy­gu­la­ma­sı, SMS, in­ter­net ve yurt­dı­şı­nı ara­ma pa­ket­le­ri­ni sa­tın al­ma, yurt­dı­şın­da kul­la­nı­ma aç­ma, fa­tu­ra de­ta­yı in­ce­le­me, TL yük­le­me, ta­ri­fe de­ği­şik­li­ği ve ka­lan kul­la­nım gö­rün­tü­le­me im­kâ­nı su­nu­yor. 

 Çiftçiler de düşünüldü Vodafone Çiftçi Kılavuzu ise Blade V sahibi çift­çi­le­rin ha­ya­tı­na bü­yük ko­lay­lık­lar su­nu­yor. Kı­la­vuz­da; üre­ti­ci­ler, şe­hir ve il­çe­le­re özel beş gün­lük zi­ra­i me­te­oro­lo­jik tah­min­ler ve uya­rı­lar­dan ürün ve ürün grup­la­rı­na özel ha­ber­ler ve be­re­ke­ti ar­tı­ra­cak ipuç­la­rı­na ka­dar pek çok bil­gi­ye eri­şe­bi­li­yor. 

Cihazın diğer özellikleri şöyle: *Android Jellybean 4.1 işletim sistemi *4 inç ekran *Qualcomm Snapdragon 1.2 GHz, 4 Çekirdek işlemci *5 MP kamera, otofokus, LED flaş *3G ile 7,2 Mbps internete bağlanma hızı *4 GB dâhili depolama alanı, 1 GB RAM, 32 GB’a kadar microSD desteği *240 dakika konuşma süresi *250 saat bekleme süresi BUGÜN GAZETESİ
Blogger tarafından desteklenmektedir.