TEB VE VODAFONE TÜRKİYE'DEN KOBİLER İÇİN İŞ BİRLİĞİ

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Vodafone Türkiye, ülke ekonomisinin itici gücü KOBİ'lerin teknoloji dönüşümü için yeni bir işbirliğine imza attı. 

TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz ile Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy'un katılımıyla düzenlenen toplantısında TEB ve Vodafone Türkiye'nin ülke ekonomisinin itici gücü KOBİ'lerin teknoloji ile dönüşümü için başlattıkları yeni iş birliğinin detayları paylaşıldı. 

TEB KOBİ TV üzerinde açılan Teknolojik Çözümler kanalı aracılığı ile Vodafone Türkiye, dijital bağlantılı yaşamı ekonominin can damarı KOBİ'ler için kolaylaştırmak amacıyla KOBİ'lere kendi mucizelerini yaratmalarına ilham kaynağı olacak yenilikçi teknolojik çözümleri en basit ve en kolay haliyle anlatacak. 

VODAFONE, TEB KOBİ TV'NİN İLK MARKA İŞBİRLİĞİ OLDU
 TEB KOBİ TV'nin, KOBİ'lerin Danışman Banka olma hedefiyle hayata geçirildiği ve Dünya Bankası'nın kuruluşu IFC tarafından da dünyaya örnek gösterilen hizmetlerinden biri olduğunu söyleyen TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, "7 yılda video içerik sayısı 6 bin, üye sayısı 137 bin, ulaştığı izleyici sayısı 10 milyon olan TEB KOBİ TV ile sadece bankacılık sektöründe internet televizyonculuğu alanında bir ilke imza atmakla kalmadık, bir de önemli başarı hikayesi yakaladık. 

Burada yakaladığımız bu müthiş kitleye ulaşabilmek için bize her yıl birçok işbirliği teklifi geliyordu. Ancak başlatacağımız işbirliğinin KOBİ'lerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt vermesi, TEB KOBİ TV'ye fark katması ve TEB KOBİ TV markası ile örtüşebilmesi gerekiyordu. Vodafone işbirliği TEB KOBİ TV çatısı altında bir marka ile gerçekleştirdiğimiz ilk işbirliğimiz" dedi. 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, teknoloji, hizmet ve sosyal yatırımlarıyla Türkiye'de dijital dönüşümün lideri olma hedefiyle Türkiye'yi mobil iletişim ve dijitalleşmede dünya ligine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. 

UZMAN KÖŞESİNDE SORULAR YANITLANACAK 
KOBİ'lerin teknoloji konusundaki sorularını diledikleri zaman iletebilecekleri bir de uzman köşesi bulunuyor. Söz konusu köşede Teknoloji Uzmanı Necdet Çalışkan TEB KOBİ TV üyesi olan herkesin sorusuna yanıt verecek.habertutk
Blogger tarafından desteklenmektedir.