LUMBERJACK’İN 2013-2014 SONBAHAR/KIŞ KOLEKSİYONU; HER YAŞTAN KADIN, ERKEK, GENÇ VE ÇOCUKLARA HİTAP EDİYOR

Tüm ailenin zevk ve ihtiyaçlarına hitap edecek biçimde tasarlanan koleksiyonda Lumberjack markasının DNA’sını tanımlayan 4 ana tema bulunuyor: 

Lumberjack’in klasik modellerinin yer aldığı “Identity” koleksiyonu markanın geleneksel çizgisini yansıtırken, ikonik modelleri de yeniden yorumluyor. - Şehirli hayatıyla uyumlu modern ayakkabılardan oluşan “Urban” koleksiyonunda günün her anında rahatlıkla kullanılabilecek tarzdaki ayakkabılar, Lumberjack yorumuyla harmanlanıyor - “Comfort” koleksiyonunda ise anahtar kelime rahatlık… Koşuşturmacalı geçen günlük yaşam için pratik alternatiflerle karşımıza çıkan koleksiyondaki ayakkabılar; rahatlık ve fonksiyonelliği bir arada sunarken aynı zamanda şıklık da vaad ediyor. 

- Outdoor yaşam tarzı için stil sahibi alternatifler sunan Lumberjack’in “Sport” koleksiyonu, markanın doğa ile olan bağını gözler önüne seriyor. Sportif şıklığı temsil eden koleksiyon hareketli yaşam için sayısız alternatifler sunuyor. Sonbahar/kış koleksiyonunda Lumberjack markasının güçlü olduğu ve artık klasik olmuş River, Navigator, Barca gibi klasik modeller de tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 

Doğa, doğallık, modern, trendy ve dinamik yaşam stillerine seslenen Lumberjack markası 2013-2014 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile başta FLO olmak üzere tüm seçkin satış noktalarında yer almaya başlayan Lumberjack, yeni reklam filmiyle de dikkat çekiyor. Reklam filminde “Lumberjack” isimli bereli ve örgü sakallı oduncu kahramanımız zorda kalanların kurtarıcısı oluyor. Metro durağında anne babasının dalgınlığından yararlanan afacan bebeğimiz pusetiyle arkadaşının peşinden metroya biniyor ve kapılar aniden kapanıyor. 

Bebeklerinden ayrı kalan anne baba telaşla Lumberjack’i yardıma çağırıyor. Süper kahramanımız Lumberjack tüm karizmasıyla rayların içinden çıkageliyor ve Lumberjack botunu tek atışta metronun tekerleğine sıkıştırıyor. İlerlemeye çalışan kondüktör botun sağlamlığı karşısında çaresiz kalıyor. Kahramanımız metronun kapılarını açıyor ve aileyi tekrar bir araya getiriyor. Reklam filmi afacan bebeğimizin şirin gülümsemesiyle sona eriyor. 

Reklam süresince çalan, Serdar Erener’in bestelediği ve vokalini yaptığı “Lumberjack is Back” şarkısı da ritmik melodisiyle Lumberjack tutkunlarının favorisi olacak nitelikte. Bir günde çekilen filmin yönetmenliğini Hakan Algül üstleniyor. Lumberjack kahramanını Michael de Carolis canlandırıyor. Carolis aynı zamanda kampanyanın ilanlarında da yer alıyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.