VOYAGER LEGEND İLE ÇAĞRILARI SESLİ KOMUTLARLA YÖNETİN

Sürücülerin dikkatini dağıtarak olası bir trafik kazasına sebep olabilen telefon görüşmelerine Plantronics ideal bir çözüm sunuyor. 

Plantroincs’in mobil kulaklık modeli Voyager Legend ile sesli komutlarla gelen çağrıları kabul edip reddedebiliyorsunuz. 

Bu sayede de sürüş sırasında gözünüzü yoldan ayırmanıza gerek kalmıyor Plantronics, geliştirmiş olduğu Voyager Legend kulaklık, özellikle otomobil ile seyir halinde olanlara hayat kurtaracak bir çözüm sunuyor. 

Araba kullanırken cep telefonu ile konuşmak çok sayıda çevresel uyarıyı gözden kaçırmaya sebep olabiliyor. Hal böyle olunca trafik kazaları da beraberinde gelebiliyor. Plantronics Voyager Legend ile telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebilir, kimin aradığını öğrenebilir ya da müzik dinleyebilirsiniz. 

Bluetooth üzerinden telefonunuza kolayca entegre edebileceğiniz Voyager Legend ile sesli komutlarla gelen çağrıları kabul edip reddedebiliyorsunuz. Arayan kişinin kim olduğunu da kulağınıza fısıldayan Voyager Legend mobil kulaklık sayesinde telefonunuza dokunmanıza gerek kalmıyor. 

7 saat konuşma, 11 saat bekleme süresi bulunan cihaz, maksimum 90 dakika kadar kısa bir sürede şarj edilebiliyor. Üzerinde bulunan üç adet mikrofonu, paslanmaz çelik rüzgâr perdeleri ile dış etkenlerden gelen sesi filtreleyerek karşı tarafa net bir ses akışı sağlayan Voyager Legend, sıvı dökülmelerine karşı da dayanıklılığı ile öne çıkıyor. 

Bimeks, Media Markt, belirli Turkcell Mağazalarında ve hepsiburada.com adresinde bulabileceğiniz Voyager Legend Bluetooth mobil kulaklık 349 TL’dir.
Blogger tarafından desteklenmektedir.