COSENTİNO’DAN İNOVATİF ULTRAKOMPAKT YÜZEY: DEKTON® XGLOSS

Çarpıcı kristal parlaklığı ile öne çıkan ve Cosentino´nun Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen yeni Dekton® XGloss, sıra dışı estetiğe sahip yapısı ve olağan üstü dayanıklılığıyla eşsiz bir deneyim sunuyor. 

Dekton® XGloss, göz alıcı parlaklığının yanı sıra su itici özelliğiyle de lekelenmelere karşı maksimum direnç sağlıyor 

Mimari ve tasarım amaçlı yüzeylerin üretim ve dağıtımında dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, ileri teknoloji ultrakompakt yüzeylerin sunulduğu yeni ürün yelpazesi Dekton® XGloss ile yenilik ve tasarım konusundaki kapasitesini bir kez daha kanıtlıyor. 

Gelişmiş nanoteknolojik işlemler ve mekanik parlatma tekniğiyle üretilen Dekton® XGloss, yüksek dayanıklılık özelliklerine ek olarak; çarpıcı, ışıltılı ve kristali andıran parlaklığı sayesinde de benzersiz bir performans sunuyor. 

Cosentino Group´un Ar-Ge departmanının iki yılı aşkın yoğun çalışmaları sonucunda ortaya çıkan ve “Nanocoating Process” adı verilen özel bir işlemle üretilen Dekton® XGloss, bu teknolojisi sayesinde malzemenin diğer özellikleri değiştirilmeden ya da plakalara dış kaplama eklenmesine gerek kalmadan lekelere karşı üstün bir dayanıklılık sergiliyor. 

Tüm zamanların en başarılı sporcusu olarak bilinen ünlü İspanyol tenisçi Rafael Nadal’ın marka elçisi olduğu Cosentino Group’un gelişmiş ultrakompakt yüzeyleri, çarpıcı mimarisiyle kullanıldığı alana estetik bir hava katıyor. 

Mimari ve dekoratif yüzey sektörünün lider firması Cosentino Group’un Ürün ve Yenilik Direktörü Valentín Tijeras da tasarım dünyasında ışıltılı, çarpıcı renklere karşı her geçen gün talebin arttığını ifade ediyor ve şöyle devam ediyor: 

“Aslında Dekton® XGloss, piyasada sunulan parlak malzemelerin performanslarının beklenen düzeyde olmadığını fark etmemiz sonucunda ortaya çıktı. Bu nedenle XGloss ürünümüzü, ışıltılı görünüm, sağlamlık ve lekelere karşı direnç ile bir araya getirerek geliştirdik. 

Bu ürünü farklı kılan; nanoparçacık işlemi ve mekanik parlatma yöntemi sayesinde gövdenin tamamı ile plaka yüzeylerinin entegre edilebilmesidir. Bu, daha sonradan uygulanan bir kaplama veya cila değil, Cosentino'ya özgü bir teknolojidir. 

Bu da ister iç ve dış mekânda, ister zemin, merdiven, dış cephe ya da duvar yüzeylerinde olsun Dekton'un® her alanda kullanılabilir olduğunun bir göstergesi. Ayrıca bahar ayında da lansmanını yapacağımız yeni XGloss serimizde, beş yeni renk seçeneğimiz daha yer alacak”. Dekton® XGloss Düz Renk Koleksiyonu  

Halo Halo XGloss´un saf beyaz rengi, net bir kristal parlaklık sunar. Bu seçenek, tasarımdaki en son yeniliklerle rekabet edebilecek niteliktedir ve alanları daha büyük gösterecek şekilde ışığı yansıtabilmektedir. Halo diğer benzer ürünler ile karşılaştırıldığında benzersiz düzeyde beyazlık sunmaktadır. 

Splendor Splendor XGloss, sade ve şık bir gri tondadır. Yeni mutfak tasarımı stilleri ile uyumludur ve ayna benzeri görünümü ile materyale netlik ve karakter katar.  

Blaze Blaze XGloss, sade, metalik etki yaratan koyu gri tondadır. Bu ürün, çarpıcı parlaklıkta, yoğun bir gri tonuna sahiptir ve kullanıldığı ortama karakter ve kişilik katar. 

Lumina Lumina XGloss, sıcak, toprak tonlarında, kahverengi ürünümüzdür. Bu ürün, yoğun parlaklığı ile benzersiz bir renge sahiptir. 

Spectra Spectra, istisnai parlaklık sunan düz siyah renkli ürünümüzdür. Bu ışıltılı ve yoğun siyah ton, ister iç, ister dış mekanda olsun her projeye şıklık katacaktır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.