BEBEKLERİN KIYAFETLERİNE ÖZEL DETERJAN VE YUMUŞATICI UNI BABY’DEN

Bebek cildinin özelliğini ve hassasiyetini çok iyi bilen Uni Baby, çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı ile bebeklerin çamaşırlarını tertemiz ve yumuşacık yapıyor. 


Uni Baby Çamaşır Deterjanı ve Yumuşatıcısı, etkili hassas formülleriyle bebek çamaşırlarında güvenilir temizlik sağlıyor. 

Bebeklerin hassas cildini çok iyi tanıyan ve ona uygun ürünler geliştiren Uni Baby, çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısıyla bebeklerin kıyafetlerini ve eşyalarını özenle temizliyor. 

Uni Baby’nin hassas ciltlere özel geliştirdiği çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı, paraben, boya, fosfat, ağartıcı, alerjen parfüm içermiyor. 

Hipoalerjenik formülleri, kalıntı bırakmıyor ve ilk günden itibaren gönül rahatlığı ile kullanılıyor. Hem renklilerde hem de beyazlarda kullanılabiliyor Bebek cildi, yetişkin cildine göre daha ince ve geçirgendir. 

Koruyucu bariyer görevi gören cildin, birçok önemli fonksiyonu bulunuyor. Bu nedenle bebek cildinin temizlik ve bakımı için kullanılan ürünlerin özenle seçilmesi gerekiyor. Özellikle bebek cildi ile sürekli temas eden kıyafetlerin seçimi, temizliği ve bakımı ebeveynlerin dikkat etmesi gereken konuların başında geliyor. 

Uni Baby, uzun süreli araştırmalar sonucu geliştirdiği çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı ile bebek cildine değen çamaşırların da temizlik ve bakımını üstleniyor. Uni Baby Çamaşır Deterjanı, bebeklerin kıyafetlerinde oluşabilecek süt, mama, meyve lekelerine karşı hassas formülü ile etkili ve güvenilir temizlik sağlıyor. 

Uni Baby Çamaşır Yumuşatıcısı ise bebeklerin kıyafetlerini ve eşyalarını yumuşacık yapıyor, mis gibi kokmasını sağlıyor. Elde yıkamaya uygun olarak üretilen çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı, hem renklilerde hem de beyazlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.