AVIS KIŞA HAZIR

Araç kiralamanın lider markası AVİS müşterilerinin daha güvenli seyahat edebilmeleri için için kış lastiği uygulamasını başlattı. 

Özellikle kış mevsiminin daha sert geçtiği bölgeler olmak üzere filosundaki araçlar olmak üzere filosundaki araçların neredeyse tamamını kış lastiği ile yenileyen AVİS; yalnızca 6 TL farkla araçlarını kış lastikli kiralama imkanı sunuyor. 

Havaların soğuması ve artan yağışla birlikte sürüş güvenliğinin daha da önem kazandığını söyleyen Avis Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici mevsim lastiklerinin yere temas eden yüzeyinin soğuk havalarda sertleşerek yolda yeterli kavrayış sağlamadığını belirtti. 

AVİS olarak güvenliği her zaman en ön planda tuttuklarını söyleyen Ekici, “Yeni ve tam bakımlı araçlarımızla öncelikle seyahatlerin güvenli olmasını hedefliyoruz. Şimdi bu alanda yeni bir inisiyatif başlatıyor ve sürücülere araçlarımızı kış lastikli olarak sunuyoruz. Bu uygulamayla tüm sürücülerimiza daha güvenli bir yolculuk sağlayabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Blogger tarafından desteklenmektedir.