COLUMBIA OMNI TECH TEKNOLOJISIYLE YAGMURLU HAVALARDA FARK YARATIYOR

Columbia ; Yağmurlu havalarda yaptığınız spor ve doğa gezilerinin tadını çıkartmanızı sağlayacak bir teknolojiyle sonbaharı karşılıyor . 


Columbia’nın ilk su geçirmez nefes alabilir Omni Tech teknolojisine sahip kadın ve erkek yağmurluk modelleri ; mikro delikli membranı sayesinde sıcak hava ve nemin dışarı atılmasına yardımcı olurken, dışarıdan da soğuk havanın içeri girmesini engelliyor. 

Farklı renk alternatiflerinin de bulunduğu bu özel yağmurluk modellerine www.columbia.com.tr adresinden ve Columbia mağaza ulaşabilirsiniz. COLUMBIA Columbia Sportswear dış giyim, ayakkabı, aksesuar ve ekipman pazarlarının önde gelen yenilikçi firmadır. 

Portland, Oregon’da 1938 yılında kurulan Columbia ürünleri 100'den fazla ülkede satılmaktadır ve yenilik, kalite ve performans için uluslararası bir üne sahiptir. Columbia ürünleri, açık hava meraklılarını dış elementlerden korumak için geliştirilmiş yenilikçi teknolojilere ve tasarımlara sahiptir. Bu özelliği, konforu arttırır, ve açık hava etkinlikleri keyifli hale getirir.
Blogger tarafından desteklenmektedir.