SCANIA, KRONE VE MEILLER EN YENİ ÜRÜNLERİ İLE IAA’DA

Türkiye’de Doğuş Otomotiv tarafından temsil edilen ağır ticari araç markaları Scania, Krone ve Meiller en yeni ürün ve müşteri odaklı çözümlerini IAA Fuarında sergiliyor 

 Karayolu taşımacılık hizmeti veren firmalara çekici, treyler ve damper ürün gamı ile komple çözüm paketi sunan Doğuş Otomotiv, distribütörlük faaliyetlerini sürdürdüğü Scania, Krone, Meiller markaları ile Avrupa’nın en büyük ticari araçlar fuarı olan IAA Hannover 2014 fuarında yerini alıyor. 

SCANIA’DAN YENİ 13 LİTRELİK EURO 6 MOTOR 
IAA Fuarında Scania, 250 ile 730 beygir arası güç seçeneğine sahip 18 farklı Euro 6 motor seçeneğini ziyaretçiler ile buluşturuyor. Scania, fuar alanında sergilenen yeni SCR sistemli 13 litrelik Euro 6 motor ile müşterilerinin işletme maliyetlerini düşürerek karlılıklarını artırmayı hedefliyor. 6 silindirli 450 beygir gücündeki motor, Scania’nın üçüncü nesil Euro 6 dizel motoru. 

Yeni motor SCR teknolojisi sayesinde emsallerine göre yüzde 1,5 oranında daha tasarruflu. Yakıt tasarrufu bağımsız testler sonucu onaylanan Scania motorları emsallerine göre yüzde 8 daha az yakıt tüketirken, IAA Fuarında tanıtacağı yeni nesil retarder, EcoRoll gibi sistemlerle bu oranın üstüne yüzde 3’lük tasarruf daha sağlıyor. 

KRONE’DEN KONSEPT PROFİ LİNER 
Krone, IAA Hannover Ticari Araçlar fuarında ilk kez aksından tüm aksesuarlarına kadar Krone tarafından üretilen konsept Profi Liner modeli ile ziyaretçilerini karşılıyor. 

Aynı zamanda tanıtacağı yeni modeller arasında ağırlığı optimize edilerek faydalı yük kapasitesi artırılmış olan Coil Liner, Profi Liner’ı Mega Liner’a dönüştüren Multos Plus sistemi, lastik taşımacılığına pratik çözüm getiren MultiTyre Sistemi ile güvenlik standartları yükselen Cool Liner modeli de yer alıyor. 

MEILLER İKİ YENİ DAMPER TANITIYOR IAA 2014 fuarında Türkiye’de de üretim gerçekleştiren Avrupa’nın en büyük damper markası Meiller, ziyaretçilerinin karşısına iki yeni ürün ile çıkıyor. Halen Türkiye pazarında satışına devam edilen yarım boru tipi çelik yarı römork damper MHPS 41/3 S’in hafifleştirilmiş versiyonu MHPS 43/3 S ve 50 ton taşıma kapasitesine sahip, dekapaj, büyük hafriyat, taş, kaya ve maden ocakları için geliştirilen güçlendirilmiş 26 m3 P450 yarım boru tipi çelik kamyonüstü damper ilk kez IAA Fuarı’nda sergileniyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.