CEBİNİ SALLA SALLAMATİKLE PUANLARI TOPLA

Kampanya 22 Nisan - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında geçerlidir. 1 üye n11.com mobil uygulamasında SallaMatik ile günde bir kez puan kazanabilir. 

Puan kazanımı, sallama hızına göre değişmektedir. 1 puan 1 kuruştur. Puanlar birleştirilerek alışverişlerde indirim olarak kullanılabilir. 1 puan kazandıktan sonraki 11 gün içerisinde kullanılmalıdır. Kampanya süresince günde max. 100 puan kazanılabilir. 

AYRICA Mobil uygulamayı indiren bir kullanıcı toplam 1 adet mobil kupon kazanabilir. Kazanılan kuponlar, hesaba yüklenildiği gün saat 23.59’a kadar kullanılmalıdır. Kazanılan kuponlar, n11.com’daki diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez. 

Kazanılan hiçbir kupon Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş; Seyahat, Otel, Bilet; Sim Kart ve Hat kategorilerinde kullanılamaz. Ticari alımların ve sahte hesapların tespiti durumunda ve/veya kampanya koşullarının kötüye kullanıldığı hallerde n11.com kuponu iptal hakkını saklı tutar. Kazanılan kuponlar, sadece mobil alışverişleriniz için geçerlidir. n11.com, kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Blogger tarafından desteklenmektedir.