BANVİT'TEN AŞK İÇİN SÜRPRİZ DOLU BİR HAFTA

Yumuşacık, sağlıklı ve nefis etlerle en güzel mönüler sevgililer için tasarlanıyor. Hangi devirde yaşarsak yaşayalım kalbe giden yol değişmedi; iyi yemek gönülleri fethetmeyi sürdürüyor.

Bu kez Sevgililer Günü’nde sadece bir hediye almak yerine, mutfağa da girmeye ne dersiniz? Üstelik “Ne pişireceğim?” kaygısı olmadan ve hem de bu defa sevdiğinizin burcuna özel ipuçlarıyla en doğru tarifi bilerek... İster kırmızı, ister beyaz olsun! O, kırmızı et düşkünü mü? Yoksa böylesi önemli mönülerin baş rolünde beyaz et mi tercihidir? 

Yıllardır Türk halkına özenle sağlıklı ve gurme lezzetler sunan Banvit, sevginin doruklarda olduğu bu haftaya özel olarak Dana Bonfile’de % 20, Hindi Rosto’da ise % 30 indirim sunuyor. 15 Şubat akşamına kadar geçerli olan bu leziz fırsatlardan yararlanmak için hemen Banvitburada.com adresini ziyaret ederek sipariş vermek yeterli. Satın almak için tıklayın... Astrolog Hande Kazanova ile Aşk Haritanız burada! Banvit’in bu haftanın kampanyaları haricinde bir diğer özel sürprizi de yine çok keyifli ve cezbedici.

 Siteyi ziyaret edenleri Astrolog Hande Kazanova ve Lezzetçibaşı’nın her burca özel hazırladıkları öneriler ile tarifler karşılıyor. Ayrıca Hande Kazanova, sitedeki form dolduranlar arasından yapılacak çekilişle 3 kişinin kişisel yıldız haritasını çıkaracak. Banvit, 9-15 Şubat haftasını bol sürprizli aşk sofraları ve karşı konulmaz kampanyalarla geçirmek isteyen herkesi Banvitburada.com’a bekliyor!
Blogger tarafından desteklenmektedir.