PANASONİCYENİ DAYANIKLI TABLETiİNİ TANITTI

Yeni Toughpad, acil durum hizmetleri, güvenlik, üretim ve lojistik gibi zorlu koşullarda kesintisiz çalışmaya ihtiyaç duyan sektörler için geliştirildi. 


5 inçlik tablet, güç kesilmeden batarya değişimine imkan veren `hot swap` ve hızlı şarj özellikleriyle uzun batarya ömrü sunarak, kullanıcıların uzun süreler kesintisiz olarak çalışmalarına olanak sağlamayı amaçlıyor. Eldiven ile kullanılabilen, güneş ışığında görünür kalan dokunmatik ekran; kamera, barkod okuyucu gibi özellikler, cihazı çoğu ortamda kullanılabilir kılıyor. 

Adı henüz açıklanmayan tablet, Panasonic Toughbook ve Toughpad serisinin bir üyesi olarak darbelere, düşmeye, aşırı sıcaklıklara, suya ve toza karşı aynı dayanıklılık standartlarına sahip olarak üretiliyor. Panasonic Toughpad 5 inç tablet, ayrıca konforlu bir kullanım için el kayışı ve giyilebilir PC çözümleri gibi aksesuarlar ile birlikte alınabilecek. Sesli arama ve veri kullanımının yanı sıra iki farklı işletim sistemi seçeneği sunacak olan 5 inçlik tabletin sesli arama özellikli sürümü, gürültülü ortamlarda net ses kalitesi sunan Panasonic gürültü azaltma teknolojisine de sahip olacak. 

Panasonic Avrupa Bölgesi’nden sorumlu Pazarlama Müdürü Jan Kaempfer yeni tabletle ilgili olarak: “Yeni 5 inçlik tabletimiz sesli arama imkânı sunmasıyla, çalışma şartlarının zorlu olduğu iş kollarına yönelik yeni nesil tabletler arasında bir ilk olma özelliğini taşıyor. Pazardaki en dayanıklı ve en uzun çalışma süresi sunan 5 inçlik tabletlerden biri olacaktır. 

Tabletin yeni tasarımı, acil durum hizmetleri ve güvenliğin yanı sıra lojistik, nakliye, inşaat ve mühendislik gibi iş alanlarında çalışanlar için mükemmel bir kullanım sunuyor” dedi.Akşam
Blogger tarafından desteklenmektedir.