FASTPAY VE MOBİLDENİZ İLE MUHTEŞEM HEDİYELER KAZANMA ŞANSI

fastPay ve MobilDeniz uygulamalarından birine kayıt olan herkes, 1 adet Mercedes A180 AMG, 20 adet iPhone 5s, 20 adet iPad mini ödüllerinden birine sahip olma fırsatı yakalıyor. 

Uygulamalardan en az birini yükleyen ve kayıt olan herkes, 1 adet Mercedes A180 AMG, 20 adet iPhone 5s, 20 adet iPad mini ödüllerinin verildiği çekilişe hak kazanacaktır.

İşlem yapın, daha çok çekiliş hakkı kazanın. 15.11.2013 – 15.03.2014 tarihleri arasında fastPay ve MobilDeniz uygulamalarından birine kayıt olun, işlem yaparak şansınızı arttırın, muhteşem ödüllere sahip olacak talihlilerden biri de siz olun. 

fastPay uygulamasını App Store, Google play ve Windows Phone Store’lardan ücretsiz indirebilirsiniz. Kampanyada çekiliş hakkı kazanabilmek için, uygulamayı indirdikten sonra kayıt olmanız gerekmektedir.

 fastPay uygulamasını indiren ve kayıt yaptıran herkese 5 çekiliş hakkı ve gerçekleştirilen her finansal işlem için 1 çekiliş hakkı verilecektir. MobilDeniz uygulamasını indiren ve kayıt yaptıran müşterilerimize 5 çekiliş hakkı ve gerçekleştirilen her finansal işlem için 1 çekiliş hakkı verilecektir.

Türkiye’de bulunan diğer bankalardan fastPay cüzdanlarına EFT yapan müşterilerimize 5 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım tüm işlemler için toplamda 100 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Çekilişte 1 kişi Mercedes A180 AMG, 20 kişi iPhone 5s, 20 kişi iPad mini ikramiyesi kazanacaktır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.