EXEN İSTANBUL’DA DAİRENİZ 0,58’DEN BAŞLAYAN KREDİ ORANLARIYLA ÖDEME FIRSATIYLA HEMEN TESLİM

İstanbul’un gözbebeği Çamlıca’nın eteklerinde yer alan Exen İstanbul’da 60 ay için % 0,58, 120 ay için % 0,80 kredi oranıyla dairenizi hemen teslim alabileceksiniz. 



Konforlu geniş mekanları sevenler için tasarlanan 193 m² ve 213 m² 3+1 dairelerin örnek daireleri hazırlandı. Sur Yapı’nın Çamlıca eteklerinde yer alan Exen İstanbul Projesi, Anadolu yakasının, İstanbul‘un ve Türkiye’nin en seçkin konut projeleri arasında yer almaktadır. 

Anadolu Yakasının merkezinde, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerine sadece 5 dakika mesafesi, Şile otobanına projeye özel bağlantısı, İstanbul’un yeni finans ve iş merkezi olarak adlandırılan ve gelişmeye devam eden Tepeüstü ve Ataşehir gibi bölgelerine olan yakınlığı ayrıca kısa süre içerisinde yapımı başlanacak Exen İstanbul Alışveriş Merkezi ve Ofis projesi dikkat çekiyor. 

Tüm bunlar bir çekim merkezi konumundaki Exen İstanbul Projesinin yatırım değerini arttırıyor. Projede müşterilerin kendi ihtiyaç ve beğenilerine göre birçok farklı tip ve büyüklükte daireler yer almakta. Yatay bloklarda yaşamın başladığı projede müşterilere birikimlerine hiç dokunmadan dairelerine hemen taşınma fırsatı sunuluyor. 

Teslimine birkaç ay kalan 44 katlı Exen İstanbul Kule ise 360 derece panoramik İstanbul manzarası, 27. kattaki yüzme havuzu, fitness alanı, sauna, buhar banyosu, masaj odası ile donanımlı ve konforlu bir lüks hayat sunuyor. Projede yer alan bahçe hem rezidansda yaşamayı seçen daire sahipleri için yeşil alandan uzaklaşmadan tüm sosyal donatılardan yararlanma fırsatı vermesi hem de yatay blok tercih eden daire sahiplerini İstanbul’un merkezinde tamamı bu dev bahçeye bakan ve minimum 11 metrekareden başlayan kat bahçelerine bağlayan eşsiz konsepti sunmakta. 

Exen İstanbul'a High-Rise Development ve Best Residential Ödülü Önceki yıl Türkiye’de halkın oylarıyla “En Başarılı Emlak Yatırımı” seçilen Exen İstanbul’a bir ödül de İngiltere’den geldi. EXEN İSTANBUL Londra’da düzenlenen “Europe PropertyAwards” töreninde “High-Rise Development” dalında en yüksek kategori olan beş yıldızlı “Best Residential” ödülü aldı.
Blogger tarafından desteklenmektedir.