UBİSOFTUN YENİ OYUNU THE DİVİSON 2014 TE PİYASADA OLACAK

Video oyun pazarının önde gelen şirketlerinden Ubisoft ile Soğuk savaş yıllarının usta yazarı Tom Clancy ile yeni bir oyun geliştirdiğini duyurdu. 

Şirket, Electronic Entertainment Expo (E3) fuarında bugün, Tom Clancy’s The Division’ın geliştirdiğini ve devrim niteliğindeki olan bu online, açık dünya aksiyon RYO’su Microsoft Xbox One ve PlayStation 4 için çıkacak.The Division’ın çıkış tarihi 2014 olarak açıklandı.

Soğuk Savaş dönemi ve sonrasında yazdığı askeri, politik ve polisiye macera romanları ile ünlenen ABD'li bir romancı olan Tom Clancy, yapıtlarında gerçekçiliği ve teknik detaylara gösterilen özen ile tanınıyor. Clancy, aynı zamanda askeri ve teknolojik konularla ilgili bir dizi dokümanter yapıt ve bilgisayar oyunu için danışmalık yapmış ve ismi daha önce bu yapıtlara marka olarak verilmiş bir isim. 

Tom Clancy’s The Division, World in Conflict serisi ile ünlenen İsveç merkezli Ubisoft stüdyosu Massive Entertainment tarafından geliştiriliyor.

 THE DIVISION OYUNUNUN KONUSU
 The Division, New York’ta Kara Cuma gününde ortaya salınan ölümcül bir virüsün şehri kasıp kavuruşunun üç hafta sonrasında geçiyor. Şehrin temel hizmetleri birer birer çökmüştü. Toplum kaos içindedir. Başkan 51. 

Maddeyi yürürlüğe sokmuş, çok özel taktik ajanlardan oluşan gizli The Division birimi devreye girmiştir. Sıradan hayatlar yaşıyor gibi görünen Division ajanları bu tür acil durumlarda, emir komuta zincirinden bağımsız olarak hareket edebilmek üzere eğitim görmüşlerdi. Işıklar söndüğünde, görevleri başlar. Tom Clancy’nin gerçekçililiğe büyük önem veren evreninde oyuncular, New York’un hayatta kalmak için her şeyi yapmaya hazır klanlar tarafından ele geçirilen ve yağmalanan tanıdık sokakları ve anıtları ile karşılaşacaklar. 

Central Park’tan metroya, Özgürlük Anıtı’na kadar hiçbir yer güvenli değildir. Keşif, savaş ve RYO oyuncu gelişiminin ön planda olduğu kalıcı, online, açık-dünya New York’u ile buluşmaya hazır olun. “Tom Clancy’s The Division’daki amacımız insanların online RYO’ları oynama şeklini tamamen değiştirmek,” diyor Ubisoft baş yapımcısı Fredrik Rundqvist. “Yeni nesil konsolların gücünü arkasına alan The Division oyuncuları nefes kesici bir çokluoyuncu macerasının ortasına bırakacak.

Oyuncular Tom Clancy oyunlarına ün kazandıran gerçekçiliği koruyan oyunda toplumun çöküşüne şahit olurken savaşacak ve birlikte çalışacaklar.” Oyun bugüne kadar farklı serilerde dünya çapında 76 milyonun üzerinde satan Tom Clancy’s evreninde geçen en son oyun. Ubisoft’un yakında çıkacak olan Tom Clancy markalı oyunları arasında Ubisoft Toronto tarafından geliştirilmekte olan, günümüzde geçen ve teknik yenilikler ve kaliteyi üst seviyeye çıkaran hikayesiyle Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist de bulunuyor. 

TOM CLANCY İMZALI OYUNLAR 
Red Storm Rising: 1990 yılında Microprose tarafından aynı adlı romandan uyarlanan bir denizaltı savaşı oyunudur. SSN: Aynı adlı romandan uyarlanan bir denizaltı savaşı oyunudur. 
Shadow Watch: PowerPlays serisinin ilk kitabından uyarlanan bir strateji oyunudur. 
Rainbow Six Serisi: Aynı adlı romandan uyarlanan takım-temelli taktik saldırı oyunları. Bu seri 1998 - 2008 yılları arasında 19 farklı sürümde oyunseverlerle buluştu. 
Ghost Recon Serisi: Takım-temelli taktik saldırı oyunları. Rainbow Six serisinden farklı olarak bu oyunlar daha çok dış mekanlarda geçmektedir. 2001 - 2012 yılları arasında 9 farklı sürümü piyasaya sürüldü. 
Splinter Cell Serisi: Gizlilik temasını ön plana çıkaran taktik saldırı oyunları.2002 - 2012 yılları arasında 7 bölüm halinde oyunseverlerin beğenisine sunuldu.
EndWar Serisi: 2020'lerde yaşandığı varsayılan bir Üçüncü Dünya Savaşı'nı konu alan strateji oyunları. Bu ıyun 2008'de raflardaki yerini aldı ancak yeni bir yama veya bölümü henüz piyasaya sürülmedi. 
H.A.W.X. Serisi: Serinin ilk oyunu 2009'da piyasaya sürüldü şimdilik sadece ili bölümü piyasaya sürüldü.ZAMAN
Blogger tarafından desteklenmektedir.