TÜRK TELEKOMLULARA ÖZEL MASRAFSIZ SARIPANJUR KONUT KREDİNİZ VAKIFBANK’TA

% 0,60’dan başlayan faiz oranları ve uygun vade seçenekleriyle Türk Telekomlulara özel masrafsız SarıPanjur konut krediniz VakıfBank’ta. VakıfBank’ın Türk Telekom ev telefonu müşterilerine sunduğu özel masrafsız SarıPanjur Konut Kredisi kampanyası 10.06.2013-31.07.2013 tarihleri arasında geçerlidir.

VakıfBank şubesine başvurularak dosya masrafsız ve indirimli faiz oranları ile SarıPanjur Konut Kredisi ve Konut Borç Transfer Kredisi kullanılabilecektir. Türk Telekom ev telefonu müşterileri kampanyadan yararlanabilir.

31 Temmuz 2013 tarihine kadar Türk Telekom ev telefonu müşterileri VAKIFBANK boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını 6616'ya (örnek: VAKIFBANK 2121234567) kısa mesaj göndererek kampanyadan faydalanabilir.

Kampanya şifrenizi VakıfBank şubelerindeki yetkili kişilere ileterek kampanyadan yararlanabilirsiniz. 6616'ya gönderilen mesajlar bağlı olunan operatör tarifesine göre 1 standart SMS ile ücretlendirilir. Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve Türk Telekomünikasyon A.Ş.’de saklıdır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.