AKBANK DİREKT İNTERNET’TEN İLK HİSSE SENEDİ İŞLEMİNİZİ YAPANLAR OPET’TEN 50 TL DEĞERİNDE AKARYAKIT HEDİYE

Haziran ayı sonuna kadar Akbank Direkt İnternet veya Anlık Borsa üzerinden 50.000 TL veya üzerinde hisse senedi hacmine ulaşın, Akbank Direkt İnternet ve Mobil, Anlık Borsa, 444 25 25 Telefon Şubesi, iPad Şubesi ve Yatırımcı uygulamaları üzerinden yapacağınız hisse senedi işlemleri ile kampanyaya katılabilir, onbinde 9’a varan komisyon oranlarından faydalanabilirsiniz. 

 
Kampanyaya 3 Haziran 2013 tarihinden önce Akbank’ın herhangi bir kanalından hisse senedi işlemi yapmamış yatırımcılar katılabilir. Kampanya kapsamında, Akbank Direkt İnternet ve Mobil, Anlık Borsa, 444 25 25 Telefon Şubesi, iPad Şubesi ve Yatırımcı uygulamalarından toplamda 50.000 TL veya üzerinde hisse senedi hacmine ulaşan müşterilerin Opet’ten 50 TL değerinde akaryakıt ödülü kazanacaktır.

Ödül kazanan müşterilerimizin 50 TL akaryakıt bakiyesi yüklü Yakıt Kart’ları Temmuz ayı içinde Akbank’ta kayıtlı adreslerine gönderilecektir. Yakıt Kart’lar Opet istasyonlarında, 31.12.2013 tarihine kadar kullanılabilecektir. 

 Kampanya kapsamında bir müşterimiz 1 kez hediye kazanabilecektir. Kampanyadan yalnızca kademeli komisyon oranı ile işlem yapan gerçek kişiler faydalanabilir. Ortak hesap üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacaktır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.