BİRİKİMLERİNİZE ALLİANZ BES PLUS GÜVENCESİ

Türk halkının sigorta ve emeklilik ihtiyaçlarına A'dan Z'ye çözümler sunan Allianz, 1 Ocak 2013 tarihinde yürürlüğe giren yeni yasa kapsamında düzenlediği yeni ürünü Allianz BES Plus ile katılımcılarına birçok fırsat sunuyor. 

Yeni yıl ile birlikte yürürlülüğe konulan “Devlet Katkı Payı” uygulamasıyla her katkı payının %25'ine karşılık gelen tutar, Devlet Katkı Payı olarak Bireysel Emeklilik Sistemi katılımcılarının hesaplarına yatırılmaya başlanacak. 

Yeni sistem, Bireysel Emeklilik Sistemi’nde büyük etki yaratırken, Allianz da yeni ürünü Allianz BES Plus ile katılımcılarına özel avantajlar sağlıyor. Allianz BES Plus, farklı risk profillerine sahip katılımcıların ihtiyaçlarına cevap verebilmesi amacıyla, bireysel planlarda sunulan emeklilik yatırım fonlarını içerecek şekilde hazırlandı. 

Bireysel emeklilik sisteminden yararlanmak isteyen katılımcılarına sunulan önemli unsurlardan biri ise katılım paylarının minimum tutarının 100 TL’den başlıyor olması. Sisteme katılım esnasında da giriş aidatının tamamı erteleniyor ve herhangi bir peşinat alınmıyor. Allianz yeni ürününde birçok güvenceyi de katılımcılarıyla buluşturuyor. 

Allianz BES Plus ürününe sahip katılımcıların “Katkı Payı Ödeme Güvencesi” kapsamında işsizlik, hastanede yatış, tehlikeli hastalıklar, kaza sonucu maluliyet gibi riskler ile karşılaşmaları halinde sözleşmelerine ilişkin 6 aylık katkı payı Allianz tarafından ücretsiz olarak sunulacak. 

Allianz BES Plus ürünü kapsamında “Medikal Asistans” hizmeti ve anlaşmalı kurumlarda indirim imkânları da katılımcılara sunulan fırsatlardan biri olarak ön plana çıkıyor. Yeni uygulama kapsamında bireysel emeklilik sistemine kayıt olmak için Allianz Hayat ve Emeklilik web sitesinden bilgi almak mümkün.
Blogger tarafından desteklenmektedir.