PRYSMIAN PERFORMANS TESTİ



PRYSMIAN GROUP TÜRKİYE, SEKTÖRÜN TEK KAPSAMLI TESTİ OLAN “PRYSMIAN PERFORMANS TESTİ” İLE DESTEKLEDİĞİ
 DİKKAT! HER KABLO AYNI DEĞİLDİR...” GİRİŞİMİNİ LANSE ETTİĞİ TOPLANTILARDA, MUDANYA’DAKİ FABRİKASINDA,
300’DEN FAZLA MİSAFİR AĞIRLADI!

Prysmian Group Türkiye, daha güvenli ve daha verimli bir dünyada yaşanması gerektiğine olan inançla, Türk kablo sektörünü bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla,  Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir” mesajı ile yeni bir girişim başlattı. Sektörün tek kapsamlı testi olan “Prysmian Performans Testi” ile desteklediği bu girişim doğrultusunda hazırlanan ve Aralık ayının ilk haftasında Mudanya’daki fabrikasında gerçekleşen lansman toplantılarına ilgi yoğundu. Lansman haftası süresince, Prysmian Group Türkiye, 300’den fazla misafir ağırladı ve “Prysmian Performans Testi” projesini anlattı.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri olan Prysmian Group, 2011 yılında gerçekleşen Prysmian-Draka birleşmesinin sonrasında, tüm dünyada 17 Ar-Ge merkezi ve 68 milyon Euro’luk 2011 yılı Ar-Ge bütçesi ile güvenli, yüksek performanslı ve ekonomik çözümler sunan yenilikçi ürünler yaratma konusunda da öncülüğünü sürdürüyor.

Daha güvenli ve daha verimli bir dünyada yaşanması gerektiğine olan inançla, Prysmian Group Türkiye, Türk kablo sektörünü bilgilendirmek ve eğitmek amacıyla “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir” mesajı ile Aralık ayının başında yeni bir girişim başlattı. Prysmian Group Türkiye, başlattığı bu girişim kapsamında geliştirdiği “Prysmian Performans Testi” (PPT) ile Türk kablo sektöründe yeni bir “ilk”i gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor. 

“Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişimi kapsamında, her kablonun aynı olmadığı bilincinin artırılması ve kullanıcıların, kablo çözümü ve markası seçerken mutlaka güvenli, yüksek performanslı ve aynı zamanda son maliyette avantaj sağlayacak ürünü seçmeye dikkat etmeleri gerektiğinin önemini vurgulamak amacıyla Aralık ayının başında yapılan “Prysmian Performans Testi” (PPT) lansmanı kapsamında, Prysmian Group Türkiye’nin, her gün farklı gruplardan oluşan 300’den fazla misafiri vardı. Lansman kapsamında, Mudanya’daki fabrikasına gelen tüm misafirler, Prysmian Akademi’de gerçekleştirilen toplantı sırasında proje hakkında tüm detayları öğrenme ve merak ettiklerini sorma; fabrika turu sırasında ise Prysmian Group’un dünya çapındaki 17 Ar-Ge merkezinden birini görme şansına sahip oldular.

3 Aralık günü başlayan lansmanın ilk gün katılımcıları, Prysmian Group Türkiye’nin Mudanya’daki fabrikasında çalışan Ar-Ge ekibi ve İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa’da görev alan satış ve pazarlama ekibiydi. 50’den fazla kişiden oluşan bu kalabalık ekibin, bu büyük proje ile ilgili detayları öğrendiklerinde Prysmian Group Türkiye’nin bir üyesi olmaktan duydukları memnuniyeti ve gururu ifade etmeleri, başlatılan girişimin ve gerçekleştirilen bu projenin doğru bir adım olduğunun kanıtı niteliğindeydi.

Lansman 4 Aralık Salı günü, İstanbul, Bursa ve Mudanya’dan gelen ulusal ve yerel basın mensupları için ise hem bilgilendirici hem de keyifli geçti. “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” mesajının yoğun olarak verildiği toplantıya, yaklaşık 30 kişi katıldı. 5 Aralık tarihinde Prysmian Group Türkiye’nin sahadaki gücü olan A-Takımı yetkili satıcıları için ise özel bir lansman düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından, 40’dan fazla kişinin katıldığı organizasyon, tam anlamıyla amacına ulaştı. 6 Aralık tarihinde ise, Prysmian Group Türkiye’nin misafirleri proje firmaları ve müteahhitlerdi. 90’dan fazla misafir ağırlayan Prysmian Group Türkiye, yaptığı çalışmaların, misafirleri tarafından da kabul ve takdir gördüğünü kendilerinden duyarak, Türk kablo sektörüne sunduğu bu çalışma ile bir kez daha gurur duydu.

Oldukça yoğun geçen lansman programı, 7 ve 13 Aralık tarihlerinde, Prysmian Group Türkiye’nin A-Takımı yetkili satıcılarının satış ekiplerinin katılımı ile tamamlandı. Bu iki gün içerisinde, toplam 90’dan fazla misafir ağırlayan Prysmian Group Türkiye, tüm lansman süresince, “Prysmian Performans Testi” ile ilgili teknik bilgiler verdi ve “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişimini destekleyici somut örnekler ve testler ile Türk kablo sektöründe yeni bir ilke daha imza attı.

Prysmian Group Türkiye’nin, “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişimi ve Prysmian Performans Testi projesi ile ilgili çalışmaları 2013 yılında da devam edecek. 2012 yılını, içerisinde A-Takımı yetkili satıcıları ve alt bayileri de bulunan 120 farklı noktada yapacağı saha aktivitesi ile kapatacak olan Prysmian Group Türkiye, 2013 yılında gerçekleştireceği yeni saha aktiviteleri, eğitim programları ve toplantı organizasyonları ile Türk kablo sektöründe bu kapsamda yapılan bir “ilk”e imza atacak olmaktan gurur duyuyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.