MOBİL OİL TÜRK A.Ş, İKİNCİ MOBİL 1 EXPERT YAĞLAMA MERKEZİNİ ADAPAZARI’NDA AÇTI.



·         Türkiye’ye ileri teknoloji yağlama merkezi konseptini getiren Mobil 1 Expert’te yağ değişimiyle birlikte 10 kritik nokta kontrolü toplam 15 dakikada yapılıyor.
·         Kaliteli hizmetin standart fiyata sunulduğu yağlama merkezi aynı zamanda konforlu ve temiz.
·         Eğitimli uzman kadrosuyla hizmet veren, pratik ve teknolojik Mobil 1 Expert, bayanlar için ideal.

İstanbul - Aralık, 2012 – Dünyanın önde gelen motor yağı üreticisi ExxonMobil Türkiye’deki ikinci “özellikli yağlama merkezi” Mobil 1 Expert’i Aydın Oto Merkezi ismiyle Adapazarı’nda açtı. Özel bir tasarıma sahip Mobil 1 Expert hizmet noktası ileri teknolojilerin kullanıldığı etkin, hızlı, modern, temiz, konforlu ve pratik olmasıyla dikkat çekiyor. ExxonMobil Türkiye Genel Müdürü Michel Gouzerh’in hazır bulunduğu açılışa SESOB Başkanı Hasan Alişan, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış sırasında konuşan Mobil Oil Türk A.Ş. Pazarlama Müdürü Handan Karakaş, “Mobil 1 Expert ile yağlama merkezi konseptine yeni bir anlayış getirmeyi hedefledik. Hayatımızın her alanında yer almaya başlayan teknolojileri buraya taşıyarak kullanıcılara bir kolaylık sağlıyoruz. Kaliteli hizmet anlayışını standart fiyata sunan, özellikle bayanların rahatça gidebileceği, servis alanından tuvaletine kadar tertemiz, modern bir yağlama merkezi artık hayal değil” dedi.

Yüksek servis kalitesiyle fark yaratan Mobil 1 Expert’e gelen araçlara Formula 1 pistlerinde kullanılan teknolojiye sahip Mobil 1 ürünleriyle yağ değişimiyle birlikte güvenlik için büyük önem taşıyan 10 kritik nokta kontrolü de yapılıyor. Eğitimli uzman kadrosunun sunduğu tamamı 15 dakika süren ekspres servis sırasında müşteriler dinlenme odasının konforlu ortamındaki ekranlardan araçlarına yapılan uygulamayı canlı olarak izleyebiliyor.
Blogger tarafından desteklenmektedir.