BRAUN YENİ TRAŞ MAKİNA SERİLERİNİ SATIŞA SUNDU

Braun Yeni 5 Serisi'nde cilt rahatlığından ödün vermeden yüksek performans elde edebilmek için güç ve hassasiyet benzersiz bir şekilde bir araya getirilmiştir. 

Yeni FlexMotionTec teknolojisi ile cilde daha az basınç uygulanarak etkin tıraş sağlanır. Bunun için 5 Serisi, problemli bölgelerde önemli ölçüde daha fazla cilt teması olacak şekilde geliştirilmiştir. 

Yeni PowerDrive teknolojisi ile en yüksek kıl yoğunluğunda bile yüksek hızda kesim elde edilebilmesi için öncekine kıyasla %20 daha fazla motor gücü vardır. Tüm 5 Serisi tıraş makineleri Almanya'da üretilmekte olup, gelişmiş teknolojiyi Braun'un dünyaca ünlü tasarımı ve en yüksek Braun kalite standartları ile birleştirmektedir. 

Bunun yanısıra, Braun size dünyadaki tek 4 aksiyonlu, alkol bazlı Temizleme ve Şarj Ünitesi rahatlığını sunuyor: bir tuş dokunuşu ile temizleme, şarj etme, yağlama ve temizleme programı seçimi sayesinde tıraş makineniz her gün yeni gibi hissettirir. 

Braun 7 Serisi - Braun'un şimdiye kadar sunduğu en mükemmel tıraş için 7 Serisi Braun'un sunduğu en gelişmiş ve üstün tıraş makinesi olup mükemmel bir performans göstermektedir. Eşsiz akıllı sonik teknoloji 10,000 mikro titreşim ile her bir dokunuşta daha fazla sayıda kılın yakalanmasına yardımcı olmakta ve bu şekilde Braun tarafından sunulan en kusursuz ve rahat tıraş deneyimini sağlamaktadır. 

Bütün 7 serisi tıraş makineleri tamamen Almanya'da oluşturulmakta ve en ileri teknoloji ve tasarımı kendi yapılarında birleştirmektedir. Bütün bu özelliklere ilaveten Braun'un en gelişmiş temizleme merkezinin de zevkini çıkartabilirsiniz; bir düğme dokunuşu ile tıraş makineniz otomatik olarak temizlenmekte, şarj olmakta, yağlanmakta ve kurumaktadır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.