TRENDYOL.COM’UN FACEBOOK’TA 1 MİLYON COŞKUSU

Trendyol.com, Facebook’ta 1 milyon takipçiye ulaşarak Türkiye’deki e-ticaret siteleri arasında bir ilke imza attı. Trendyol.com 1 milyon coşkusunu üyelerine birbirinden farklı sürpriz hediyeler dağıtarak kutluyor. 

Social Bakers raporuna göre yapılan yorumlara en hızlı geri dönen marka olarak bilinen ve bu alanda ilk olan Trendyol.com, üyelerinin mutluluğunu her zaman ön planda tutarak Facebook’ta 1 milyon takipçiye ulaştı. 

Trendyol.com, Facebook’ta 1 milyon üyeye ulaşarak, e-ticaret sektöründe bir ilki gerçekleştirdi. Facebook üzerinden ilk tıklanabilir video, Facebook e-shop, takipçilerin ürün seçimleri üzerine ünlü isimlerle koleksiyon çekimleri, “Aşk Kaç Beden Giyer” gibi başarılı uygulamaları gerçekleştiren Trendyol.com aynı zamanda üyelerine sunduğu günlük kültür-sanat-moda haberleriyle de takipçilerinin beğenisini kazandı. 

Sunduğu farklı hizmetler ile takipçilerini her zaman şaşırtan Trendyol.com, geçtiğimiz günlerde ünlü moda danışmanı Deniz Marşan ile Facebook üzerinden canlı sohbet imkanı yaratarak takipçilerinin moda üzerine sohbet etmesini ve danışmanlık almasını sağladı. Bir gün sonra satışa sunulacak markaların duyurusunu da sadece Facebook takipçileri ile paylaşan Trendyol.com, yaptığı anlık yarışmalar ile takipçilerine her gün onlarca farklı hediye veriyor. 

Trendyol.com, Facebook’ta 1 milyon takipçiye ulaşmanın mutluluğunu üyelerine gönderdiği binlerce sürpriz hediye ile kutladı. 1 milyon takipçiye ulaştığı gün operasyon merkezinden gönderilen sipariş kutularına farklı tutarlarda hediye çekleri eklendi. Şanslı 1 kişinin sipariş kutusuna konulan 1.000 TL değerindeki hediye çeki ve şanslı bir diğer kişinin sipariş kutusuna konulan Ipad görüntüleri Facebook üzerinden takipçileri ile paylaşıldı.
Blogger tarafından desteklenmektedir.